کد خبر: ۶۱۳۹۱
تعداد نظرات: ۶ نظر
 

حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور روز پنج شنبه در دیدار با رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران ایران، مطالبات آنها به ویژه در زمینه مشکلات کوچ زنبورداران را شنید و جهت رفع اضطراری آن در مقطع کنونی قول مساعد داد. در ادامه این جلسه نیز برای حل پایدار آن در ماه‌های آتی از طریق رفع موانع دست و پاگیر موجود تبادل نظر شد .

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر علی‌صفر ماکنعلی» رئیس این سازمان روز پنجشنبه در دیداری صمیمی با «حبیب‌اله مزارعی» رئیس هیئت مدیره و «مهندس میرمحسن موسویان» مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران ایران، پس از شنیدن نقطه‌نظرات و مشکلات آنها در خصوص مسائل مرتبط زنبورداران در زمینه بهداشتی و دامپزشکی به ویژه مشکلات کوچ زنبورداران از جمله اخذ کد رهگیری و شناسه «یکتا» برای جابجایی‌ها، جهت رفع اضطراری این مشکل روز زنبورداران کشور که دارای دفترچه زنبورداری این اتحادیه هستند، قول مساعد در آینده بسیار نزدیک را داد .

بنابراین گزارش، پس از طرح دیدگاه‌های نمایندگان این تشکل بخش کشاورزی کشور، در این دیدار، مسائل قانونی موجود تبیین و در خصوص بازنگری در دستورالعمل ها در چارچوب ضوابط قانونی و حل اساسی و پایدار مشکل کوچ زنبورداران و فراهم کردن زیرساخت‌های آن نیز تبادل نظر گردید .

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: این سازمان پیش از اتخاذ و تعیین هر دستورالعملی، از سویی جهت رفاه حال تولیدکنندگان و از سوی دیگر جهت اتخاذ تصمیم کارشناسی و کاربردی بهتر، نظر تشکل تخصصی و مربوطه آنها را جویا ‌می‌شود و اگر تصمیماتی در گذشته بدون سنجیدن ملاحظات صنفی تولیدکنندگان وضع شده باشد، با هم‌اندیشی مطابق با مصالح ملی و تولیدکنندگان مورد اصلاح و بازنگری قرار خواهد گرفت .

ماکنعلی ضمن قول مساعد جهت همکاری با اتحادیه سراسری زنبورداران ایران، جهت تسهیل صادرات و رفع موانع بهداشتی مورد نظر در بازارهای ملی و بین‌المللی پیشنهاد کرد تا اتحادیه سراسری زنبورداران ایران نیز با اتخاذ برنامه‌ها و راهکارهای «ایجابی»، به ارائه عسل و فراورده‌های جانبی زنبورعسل با کیفیت مناسب و شناسنامه‌دار کردن آن مبادرت ورزد .

وی همچنین ابراز امیدواری کرد اتحادیه سراسری زنبورداران کشور با برنامه‌ریزی مسئولانه و هوشمندانه به بهینه‌سازی آمار دقیق تولید و جزییات ظرفیت‌ها و کاستی‌های موجود زنبورداری کشور اقدام کند .

در پایان این دیدار صمیمی، نمایندگان اتحادیه سراسری زنبورداران ایران نیز از همراهی و همدلی رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حل مشکلات زنبورداران کشور صمیمانه قدردانی کردند.

 

انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
دکتر
|
United States of America
|
۲۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۱
0
8
شما به ما میگید نتایج آزمایش زنبور عسل تو سامانه gis ثبت کنید، پرورش دهنده کد پستی نداره، تو روستا هم نیست که، بغل کوه هست دو ماه اینجاست دو ماه اونجا، بعدشم چون شکر و داروی ضدکنه نمیده، زنبوردار اجازه بازرسی و نمونه برداری نمیده، همه عسل ها باقی مانده دارویی دارن و این اصلا آزمایش نمیشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
1
7
پس در خصوص دستورالعمل نظارت بهداشتی محصولات دامی که تشکل تخصصی مربوطه اش مردم ایران بودن نظر نخواستید و بجایش از وارد کننده که منتفع اقتصادی بود نظر خواستید

در خصوص حق قانونی تسری که باید در حکم برود چطور است که از کارمندان نظر نخواستید .....
پاسخ ها
ناشناس
| Singapore |
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
حرف دل خیلی ها را گفتی.
ناشناس
|
Germany
|
۰۰:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
0
3
انصافا این درسته که نظرات تشکل های تخصصی و صنفی گرفته میشود ولی متاسفانه در نهایت هر آن چیزی که خود کارشناس یا مدیر مربوطه خواسته در دستورالعمل گنجانده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
0
3
بعله نظر خواهی میکنن، چون دقیقا قراره کاری کنند که تشکلات حرفه ای و صنفی نمی خواهند، و همکار کاری را انجام میدهند که تولیدکننده و صاحب صنایع میخواد، انگار نه انگار که ذات دامپزشکی ذات بهداشتی داره...
البته چند ساله که مسئولین در خدمت کردن دارن سبقت میگیرند
ناشناس
|
Poland
|
۰۲:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
1
4
آقاي دكتر ماكنعلي اين شعارها يا دستورهاي مهم زماني ارزشمندند كه در حد شعار باقي نمانند ! و تبديل به يك فرهنگ سازماني حداقل در بين مديران ارشد تا مياني خود سازمان دامپزشكي كه كنار گوشتون است بشود نه اينكه الان شاهد اين هستيم كه يك فرد يا يك كارشناس!؟ براي كل سازمان تصميم ميگيرد و اهميتي به حرف جنابعالي بعنوان مدير ارشد سازمان هم نميدهد چه برسد به اينكه بخواهد از بخش خصوصي يا تشكل ها و انجمن ها و سنديكاها نظر خواهي كند!؟ افراد قديمي در دفاتر سازمان از پايين تا بالا همگي صاحب قلمرو هستند و گويي خودمختاري اعلام کردند لطفا دفتر زير نظر خود را بيشتر كنترل بفرماييد و از ارباب رجوعان خود نظرسنجي كنيد تابه اين واقعيت تلخ بنده برسيد. راستي نظام ارزشيابي سازمان چگونه است؟؟؟؟ كه اكثر ارباب رجوعان به آن امتياز پايين ميدهند ولي مديران سازمان به خود نمره عالييي!؟؟
كاشكي حداقل يك سيستم مديريتي پيش پا افتاده ايزو در سازمان برقرار ميكرديد تا يك سيستم ارزيابي قابل اندازه گيري نصف و نيمه براي خود ميداشتيد
نظر شما
ادامه