کد خبر: ۵۹۴۷۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از توسعه تحقیقات سفارش محور در موسسه رازی خبر داد و گفت: نیازهای سازمان دامپزشکی، وزارت بهداشت و بخش های تولیدی و صنعتی محور اصلی طرح های تحقیقاتی موسسه رازی هستند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، «دکتر علی اسحاقی» با اشاره به اینکه در سال های گذشته روال ارائه طرح های تحقیقاتی به گونه ای بود که طرح های تحقیقاتی توسط محقق درخواست و پس از بررسی و تصویب در گروه های تخصصی و کمیته علمی و فنی، اجرایی می شد، اظهار کرد: عدم انسجام پروژه ها و پراکندگی موضوعات از اشکالات این روش بود و گاهی محقق پروژه های تکمیلی مربوط به آن را انجام نمی داد و نگاه بیشتر حل مشکل کوچکی بود که در نظر محقق بود.

وی با اذعان به این که هر چند در این روش نیز شاهد به نتیجه رسیدن بسیاری از پروژه ها بوده ایم و بسیاری از پروژه های تولیدی با این شیوه به ثمر نشست، افزود: در سال 97 رویکرد جدیدی در تحقیقات موسسه رازی پیش گرفته شد مبنی بر اینکه پروژه ها به صورت سفارش محور با چند محور اصلی پیگیری شود.

دکتر اسحاقی، اولویت تحقیقات در رویکرد جدید، نیازهای بخش های تولیدی (محصولات جدید یا ارتقاء کیفیت محصولات کنونی)، نیاز سازمان دامپزشکی، صنعت  و نیز سایر دستگاه های دولتی مانند محیط زیست و وزارت بهداشت را محور اصلی طرح های تحقیقاتی عنوان کرد و گفت: شورای تحقیقات دامپزشکی و شورای تحقیق و توسعه در همین راستا تشکیل شد و پس از برگزاری بیش از 30 جلسه، اولویت های تحقیقاتی 2 سال آینده در حوزه دام، طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم، جانوران سمی، سرم های درمانی و واکسن های غیرعفونی و تولید فراورده های انسانی، مشخص شد.

رئیس موسسه رازی ادامه داد: فراخوانی بر اساس این اولویت ها داده شد تا محققین بر مبنای آن عناوین پروژه های تحقیقاتی را اعلام کنند.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری برنامه ریزی برای سفارش پروژه ها از طریق معاونت ها انجام گرفته افزود: پروژه های تحقیقاتی به صورت بسته های سفارشی از طرف موسسه به محققین اعلام می شود.

دکتر اسحاقی خاطرنشان کرد: جدید بودن محصول یا ارتقا آن به محققین اعلام می شود و با این رویکرد یک محقق به عنوان محور قرار می گیرد و با انتخاب تیم تحقیقاتی، پروپوزال ها و عناوین در گروه های تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد و در نهایت در کمیته علمی فنی تصویب و ابلاغ می شود.

دکتر اسحاقی با اشاره به رویکرد دوم گفت: بر این اساس بسته 84 پروژه ای توسط معاونت تضمین کیفیت موسسه از 2 سال گذشته تعریف شده تا طول عمر قفسه ای محصولات (پایداری) در قالب پروژه ای تحقیقاتی مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد.

وی تحقیقات دامپزشکی را به عنوان بسته بعدی در این حوزه عنوان کرد و گفت: این بسته که آماده سازی طرح های تحقیقاتی مورد نیاز است، با همکاری سازمان دامپزشکی انجام می شود که امید است تا پایان شهریورماه به پایان برسد.

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هیت علمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۲
0
0
انصافا ............... انجام تحقیقات کاملا سفارش محور شد. .............. سفارشی موضوعات را برای چند نفر بررسی میکنند(البته بررسی کنندگان هم همان مجریان پروژه هستن) و بقیه افراد علمی میبایست التماس این چند نفر را بکنند تا بلکه جایی در بین همکاران پروژه قرار بگیرند!!برای اثبات این ادعا لظفا بررسی کنید چند نفر هستند که مجری چندین پروژه و طرح هستند(مانند چند پست داشتن خواص) و چند نفر بدلیل مجری نبودن از خیلی مسایل علمی و تسهیلاتی محرومند؟ ....................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۳
0
0
ایکاش جای بود که به ادعاهای غیر واقعی رسیدگی و مجازات تعیین میکرد و کار دیگران را به نفع خود سند زدن را جرم و پیگیری میکرد.
نظر شما
ادامه