کد خبر: ۵۸۸۹۸
تعداد نظرات: ۴ نظر

رییس شبکه دامپزشکی آستانه اشرفیه با اشاره به شیوع تب سه روزه گاوی به صورت پراکنده در روستاهای این شهرستان بر ضرورت رعایت مسائل مراقبتی، بهداشتی و درمانی به منظور کنترل بیماری تب سه روزه گاوی توسط دامداران منطقه تاکید کرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر سید علی قائمی» روز یکشنبه اظهار داشت: به منظور جلوگیری  از شیوع این ویروس در بین دام های منطقه انتظار می رود دامداران از خود درمانی دام های خود جدا خودداری کنند.

وی با تاکید بر اینکه دامداران در صورت مشاهده علائمی چون آبریزش از دهان، بینی و چشم،  تب بالا، کم اشتهایی، بی حالی، زمین گیری دامهایشان سریعا با دامپزشکان و ماموران شبکه دامپزشکی تماس بگیرند اظهار داشت: استفاده از داروهای مناسب، خوراندن پوست هندوانه به دام، پایین آوردن تب دام با  شستشو، جلوگیری از قرار گرفتن دام در آفتاب از مهمترین عوامل مقابله با ویروس تب سه روزه دام است.

وی در ادامه سمپاشی و ضد عفونی دام و اماکن نگهداری از دامها بر علیه حشرات (پشه و بندپایان بعنوان مهمترین ناقلین این بیماری) را  از مهمترین راه های پیشگیری از شیوع این ویروس عنوان و تصریح کرد: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس تب سه روزه گاوی سم های رایگان از سوی شبکه دامپزشکی در بین دامداران منطقه در حال توزیع است.

 به گفته قائمی در حال حاضر مشکلی در خصوص تهیه داروهای مورد نیاز برای درمان این ویروس در شهرستان وجود ندارد و دامداران می توانند با مراجعه به داروخانه های دامپزشکی داروی مورد نیاز خود را تامین کنند.

وی با اشاره به وجود حدود ۱۴ هزار راس دام در این منطقه ، یاداور شد: بیماری تب سه روزه گاوی، بین انسان و دام مشترک نیست و تاکنون تلفاتی در این شهرستان مشاهده نشده است.

شهرستان آستانه اشرفیه با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای ۱۰۵ روستاست و در شرق استان گیلان واقع شده است.

 
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهر فام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
0
3
با احترام. دکتر قائمی عزیز برای کنترل BEF سمپاشی روش درستی نیست.وکتور اصلی بیماری که پشه ها هستند با سمپاشی بطور کامل ازبین نمی روند،ضمن آنکه تمامی وکتورهای این بیماری هنوز شناخته نشده اند . و باید از طریق واکسیناسیون و اتخاذ پروتکل درمانی درست با این بیماری مقابله کرد. خوشبختانه این بیماری روش پیشگیری(واکسیناسیون) ودرمان آسان و موفقی دارد و ایمنی حاصل از ابتلا نیز ایمنی بادوامیست.بخاطر حفظ محیط زیست و حشرات مفید مثل زنبور عسل و آبزیان و قطعا سلامت انسانها، استدعا داریم از مصرف بی رویه و بی جهت سموم ( که معمولا در این موارد نمایشی و صرفا پاسخی به دستورات مقامات محلی نظیر فرماندار و بخشدار است)پرهیز کنید.پیروز باشید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
0
4
اخه چرا همه چیو چاپ میکنین
خوراندن پوست هندونه ؟؟؟!!!
اولا ک دام تب دار بی اشتها یا لااقل کم اشتهاس...پوست هندونه دورش جمع کنین ک حشره بیشتر بشه ؟
شستشو با اب ؟؟؟!!!.. بنظرتون آب رو اون چرم تاثیری خواهد داشت
پاشویه برای نوزاد ک پوست نازک داره و زیرشم پررگ خونی ک دما رو میاره پایین
الان چند صد لیتر اب برای پایین اوردن دمای گاو درنظر گرفتین ؟ اونم تو این کم ابی و بخشنامه های متعدد صرفه جویی در اب...
حداقل خودمون ب خودمون احترام بزاریم ...خیلی راحت بگیم رعایت بهداشت دامداری + تجویز داروی مناسب توسط دامپزشک ...تماااام
دامپزشک ها نه واکسیناتور... دقت کنین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
0
1
یکی از عوامل افزایش شیوع بیماری بارش باران و وزش باد به خاطر افزایش ناقلین در این شرایط
بنابراین خیس کردن دام زمین گیر در محیط دامداری شرایط رو برای افزایش ناقلین محیا میکنه
بنابراین بهتره از روش های معمول کاهش دمای بدن استفاده بشه مثل ضدالتهاب های غیراستروئیدی
محمد علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۷
0
0
با توجه به گفته های شما که میگید مشکلی نیست آیا نمیبینید که تمام دارو های مربوط به تب سه روزه داروخونه از دلال خریداری میشه و روزانه افزایش 50درصدی داره...
نظر شما
ادامه