حکیم مهر: نخستین جلسه شورای مدیران سازمان دامپزشکی کشور در سال 99 بصورت ویدئوکنفرانس در محل این سازمان برگزار شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر علیرضا رفیعیپور» رئیس این سازمان روز یکشنبه 31 فروردین 99 در نخستین جلسه شورای مدیران ستادی سازمان و مدیران کل دامپزشکی استانها در سال 99 که بصورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، ضمن تبریک سال نو به همکارانش، سخنانش را با گزارشی از دیدار اخیر با دکتر کاظم خاوازی وزیر جدید جهاد کشاورزی در جلسه مدیران وزاتخانه آغاز کرد.
چهار واژه مورد تاکید وزیر جدید جهاد کشاورزی چه بود؟
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: بر اساس آنچه از رهنمودهای ایشان آشکار بود و مورد تأکید قرار داشت مشارکت جمعی و لزوم جامع نگری در تصمیمسازیها و تصمیمگیریها بود.
وی در ادامه به 4 واژه مورد تاکید وزیر جهاد کشاورزی شامل «کار»، «تلاش»، «اخلاقمداری» و همچنین «احترام» اشاره کرد و افزود: مدیران ستادی و ادارات کل دامپزشکی استان ها نیز باید به این توصیهها توجه نمایند تا بر اساس همان جامعیت لازم بتوان خدمات موثرتری به جامعه تولیدکنندگان ارائه کرد.
ضرورت رایزنی با نمایندگان دوره جدید مجلس شورای اسلامی
رفیعیپور با یادآوری موضوعات مطرح شده در آخرین نشست شورای مدیران سازمان دامپزشکی و تاکید بر اهمیت انعکاس فعالیتهای دامپزشکی برای نمایندگان دوره جدید مجلس شورای اسلامی و رایزنی با آنها جهت معرفی خدمات مهم و بهداشتی این سازمان برای تمام اقشار جامعه اظهار کرد: بخشی از عملکرد و دستاوردهای سازمان دامپزشکی کشور در 3 سال اخیر طی چند روز گذشته در اختیار رسانهها قرار گرفت. اقداماتی بسیار مهمی که با تلاش و همکاری ستودنی مدیران و پرسنل بخش دولتی و بخش خصوصی دامپزشکی محقق گردید.
تقدیر از فعالیت های معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی در شرایط تحریم
وی تصریح کرد: اگرچه همه معاونت ها و دفاتر سازمان و ادارات کل دامپزشک استانها به سهم خود نقش ارزنده ای در توفیقات حاصل شده داشته اند، اما از حق نباید گذشت که معاونت توسعه مدیریت و منابع این سازمان در سال 98 با وجود سختی های مالی و پیشبینی سالی دشوارتر از سال 97 به لحاظ مالی با توجه به شرایط تحریم ظالمانه، از سایر معاونت ها و دفاتر ستادی ادارات کل دامپزشکی استانها به بهترین نحو پشتیبانی کرد.
تلاش سازمان دامپزشکی برای جهش تولید در حوزه دامپزشکی
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه با بیان اینکه همه همکاران باید با تمام وجود و داشتن عزم راسخ در سال جهش تولید، در جهت ارائه خدمات بیشتر و بهتر به بهره برداران تلاش نمایند، گفت: سازمان دامپزشکی بر اساس برنامه ها و هدفگذاری سال 99 نسبت به توسعه اقدامات خود در راستای دسترسی بهتر و سریعتر بهره برداران به خدمات دامپزشکی اقدام خواهد نمود تا شرایط جهش تولید در حوزه دامپزشکی را فراهم نماید.
تشدید تمهیدات بهداشتی در شرایط ناشی از بیماری کووید-19
رفیعیپور در ادامه با بیان اینکه در شرایط ناشی از بیماری کووید-19 لازم است که نسبت به تشدید تمهیدات بهداشتی اقدام گردد، افزود: سازمان دامپزشکی کشور از سازمان های پیشگام در همکاری با ستاد ملی مقابله با کرونا بود و در اوایل بروز بیماری در کشور نسبت به مکاتبه با ستاد مذکور اقدام و ضمن اعلام آمادگی همکاری در ارائه خدمات بهداشتی، خواستار فراهم آوردن شرایط لازم جهت ارائه خدمات دامپزشکی با توجه به ضرورت اجرای آن گردید تا با رعایت پروتکلهای بهداشتی خدمات رسانی به تولیدکنندگان بویژه در مناطق روستایی و عشایری کشور و برنامه مقابله با بیماریهای دامی و مشترک انسان و دام که خود می توانند تهدید جدی باشند متوقف نگردد.
تاکید سرپرست دفتر نماینده ولی فقیه بر اتحاد و همدلی پرسنل برای محقق شدن «جهش تولید»
بنا بر این گزارش، پیش از سخنان ریاست سازمان دامپزشکی کشور، «حجتالاسلام کلانتری» سرپرست دفتر نماینده ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور نیز پس از برخی رهنمودهای شرعی در آستانه ماه مبارک رمضان و ایام شعبانیه، به نامگذاری سال 99 به نام «جهش تولید» اشاره کرد و خواستار اتحاد و همدلی همه پرسنل جهت مشهود شدن این خواسته در سال جاری علیرغم وجود بیماری کرونا و همچنین تداوم تحریم های ظالمانه شد.
وی در بخشی از اظهاراتش از همه مدیران و کارکنان این سازمان که به گفته وی در سال 98 خوش درخشیدند، به نیکی یاد و از آنها قدردانی کرد.
تاکید معاون پیشگیری و بهداشتی بر تفویض اختیار به ادارات کل دامپزشکی استان ها و بخش خصوصی
«دکتر علی صفر ماکنعلی» معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور نیز در این نشست به برنامه ها و اولویت های کاری این معاونت در سال 98 اشاره کرد و اعلام نمود: واگذاری خدماتی که میتواند توسط ادارات کل دامپزشکی استان ها انجام گیرد به آنها واگذار خواهد شد و از ظرفیت و توانمندی ادارات کل دامپزشکی استانها در این زمینه استفاده خواهد شد.
وی با تمجید از همکارانش در توفیق کاهش بیماریهایی مانند آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، تب برفکی، بیماری های ویروسی آبزیان و سایر بیماریهای دامی و اجرای برنامه های ملی ارتقای کیفیت گوشت مرغ و تخم مرغ، آنرا نتیجه تلاش همه دست اندرکاران دامپزشکی در بخش های دولتی و خصوص و همکاری تشکل ها دانست.
ماکنعلی در ادامه بر اهمیت واگذاری خدمات تصدیگری از بخش دولتی به بخش خصوصی تأکید و اعلام نمود: واگذاری این خدمات به بخش خصوصی در کنار تفویض اختیار به ادارات کل دامپزشکی استان ها از اولویت های کاری این معاونت در سال 99 است.
اولویت های کاری دفاتر زیرمجموعه معاونت بهداشتی و پیشگیری در سال جدید چیست؟
در ادامه این جلسه، مدیران کل زیر مجموعه معاونت بهداشتی نسبت به بیان اقدامات دفتر تحت مسئولیت خود در سال 98 و اولویت های کاری سال 98 خود اقدام نمودند که بر اساس موارد اعلام شده، اجرای برنامه های ملی مقابله با بیماری نیوکاسل، تفویض اختیار به واحدهای استانی و واگذاری تصدی ها، اجرای سامانه بهداشتی در مراکز پرورشی و فرآوری، اجرای برنامه PVM تب برفکی، مبارزه با بیماری هاری و بررسی بیماری سل، طراحی جدید شبکه قرنطینه، بهره برداری از سامانه جدید قرنطینه از مهمترین اولویت های کاری دفاتر زیر مجموعه معاونت بهداشتی و پیشگیری در سال 99 است.
افزایش دو برابری مراکز آزمایشگاهی همکار سازمان دامپزشکی در سال 98
«دکتر قاسم رضائیان زاده» معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور نیز در این جلسه با اشاره به برنامههای مرکز ملی تشخیص این معاونت در بررسی سلامت فراوردههای خام دامی، به واگذاری امور به بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: تعداد مراکز آزمایشگاهی همکار سازمان دامپزشکی در سال 98 از 30 مرکز به 60 مرکز ارتقا یافته است.
وی به تاثیر مثبت واگذاری بحث شناسایی باقیماندهها (NRP) در عسل، شیر و ماهی قزلآلا به بخش خصوصی از طریق قرارداد فیمابین سازمان با آزمایشگاههای بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: این اقدام علاوه برحمایت از بخش خصوصی، در کاهش هزینه ها نیز موثر بوده است.
وی اظهار امیدواری کرد تا در مورد گوشت قرمز، میگو و خوراک دام هم این اقدام صورت پذیرد.
شفافسازی خدمات در قالب سامانه های تخصصی
معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور در بخش دیگری از گزارش برنامه های معاونت تحت مسئولیت خود به شفافسازی خدمات در قالب سامانه های تخصصی اشاره کرد و بر اهمیت استفاده از ظرفیت ادارات کل استانها در توسعه خدمات آزمایشگاهی تأکید کرد و خواستار این شد تا در برنامههای نظارت، تایید و ممیّزی آزمایشگاههای بخش خصوصی با کمک نیروهای معین در استان سرعت و جدیت بیشتری اعمال شود.
وی همچنین توسعه کیفی فعالیت های تشخیصی بروز کردن ضوابط، قوانين و دستورالعمل ها (SOP) و همچنین نظارت دقیق بر مراکز آزمایشگاهی خصوصی و دولتی را از برنامه های دیگر این معاونت اعلام نمود.
تأمین واکسن های استراتژیک و داروهای دامی
وی با اشاره به اهمیت تأمین واکسن های استراتژیک و داروهای دامی مورد نیاز، ابراز امیدواری کرد با توجه به محدودیتهای پس از سفارش و همچنین تعطیلی برخی کارخانه ها در چین پس از کووید-19 و مشکلات حمل و نقل، هرچه سریعتر اقدام لازم جهت حل این مشکل به عمل آید.
معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور همچنین از تلاش جهت تکمیل اطلاعات و بهره برداری از سامانه دارو و درمان خبر داد.
تشکیل کمیته پیگیری حمایت از تولیدات دارو، مکمل ها و واکسن ها در سال جهش تولید
رضاییانزاده با اشاره به سال جهش تولید برای سال 99 به تولید دارو، مکمل و واکسنها اشاره کرد و گفت: در این راستا معاونت تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی به ایجاد کمیتهای مبادرت کرده تا از ظرفیت های موجود شرکتهای دانش بنیان در این زمینه استفاده شود.
اخذ 400 نفر مجوز استخدامی و 60 نفر مجوز قراردادی
«مهندس محمدرضا مومنی» معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی کشور نیز به دستاوردهای ناشی از شفافیت مالی، راهاندازی سامانههای متعدد در پرداختهای آنلاین و خدمات کمی و کیفی بهتر به ارباب رجوع اشاره کرد.
این مقام مسئول در سازمان دامپزشکی کشور ضمن اعلام اینکه در حوزه اداری این سازمان 400 نفر مجوز استخدامی و 60 نفر مجوز قراردادی اخذ شده است، اعلام کرد: این سازمان همچنین در سال 98 برای نخستین بار موفق به اخذ مجوز کارگروه ارتقای رتبه اداری همکاران شده است.
نداشتن هیچ پرونده واخواهی از سازمان دامپزشکی کشور در دیوان محاسبات
مومنی از دیگر دستاوردهای این معاونت در سال 98 به یکی از نتایج حاصل از شفافیتهای مالی اشاره کرد و گفت: هیچگونه پرونده برای سازمان دامپزشکی کشور در تفریغ بودجه ۹۷ که چند روز پیش توسط رییس دیوان محاسبات کشور در مجلس طرح شد نیست که نشاندهنده شفافیت مالی سازمان و همکاری کامل با دیوان محترم محاسبات است.
پرداخت کمک هزینه به همکاران مبتلا به بیماریهای خاص
وی همچنین از پرداخت کمک هزینههایی از سوی سازمان به 80 نفر از همکاران مبتلا به بیماریهای خاص مانند سرطان، کرونا تب مالت خبر داد.
مومنی همچنین از طرح و برنامه جدید این معاونت جهت ایجاد شبکه خصوصی مجازی MPLS برای امکان استفاده همه ادارات کل استانها از بستر مخابراتی خبر داد و گفـت: پس از انعقاد قرارداد، همه استانها میتوانند از پهنای باند 2 تا 5 مگابایت با یک پنجم قیمت کنونی مخابرات به این بستر متصل شوند.
وی اعلام کرد: در سال 99 نیز 3 اولویت و برنامه کاری شامل ارتقای سامانه ها، شفافیت مالی جهت انجام کل پرداخت از سامانهها و مستندسازی املاک در دستور کار این معاونت قرار دارد.
احتمالا وزیر محترم جدید کشاورزی در جریان برخی مسائل قرار گرفته اند که یکی از چهار بند تاکیدی شان احترام بوده است متاسفانه ........... احترام همکاران پیشکسوت و به اصطلاح استخوان خرد کرده ها نه تنها رعایت نشد بلکه رعایت نکردن آن موجب افتخار مدیران ستاد و استانی شده است ..................
جناب دکتر عزیز شنیدم که مجوز استخدام 400 نیرو را گرفته اید ..................... شنیده ها حکایت از اینست که برادر خانم ها و خواهر زاده ها بصورت قرارداد 89 روزه در انتظار رسمی شدن با این سهمیه استخدامی می باشند و حق و حقوق کسانی را که سالهاست قزازدادی هستند پایمال خواهند نمود
حال شما خود دانید با مملکتتان ما که رفتیم