کد خبر: ۵۶۵۵۱
تعداد نظرات: ۲۴ نظر
 
 

مرغ‌های پایان دوره مزارع مادر و تخم‌گذار در صورت کشتار و تخلیه کامل و اتوماتیک اندرونه در کشتارگاه‌های رتبه A، می‌توانند برای مصارف خانوار، عمده و یا صنعتی تولید و عرضه گردند.

به گزارش حکیم مهر به نقل  از رادیو صنعت طیور ایران، «دکتر سامد برومندفر» مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: این محصولات میتوانند بهصورت مرغ کامل یا قطعهبندی شده، به هر دو شکل تازه سرد و منجمد با درج عبارت «مرغ مادر / تخمگذار دیرپز» بدون درج رتبه در برچسب مشخصات محصول، تولید و عرضه گردند.

وی ادامه داد: مرغ پایان دوره مادر یا تخمگذار کشتار شده در کشتارگاههای رتبه B ، قابل عرضه بهصورت لاشه کامل نبوده و صرفاً باید بهصورت قطعهبندی شده تازه سرد و منجمد با درج عبارت «مرغ مادر / تخمگذار دیرپز» بدون درج رتبه در برچسب مشخصات محصول، تولید و عرضه گردند.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور ضمن اشاره به این نکته که عمر ماندگاری محصولات قطعهبندی شده یا لاشه کامل فوق در صورت انجماد، حداکثر شش ماه میباشد، در پایان گفت: هرگونه قطعهبندی و بستهبندی مرغ پایان دوره باید صرفاً در کشتارگاههای صنعتی طیور واجد قطعهبندی، بستهبندی و واحد تبدیل ضایعات انجام پذیرد و انتقال آن به مراکز بستهبندی و قطعهبندی مستقل گوشت مرغ مجاز نیست.
 
انتشار یافته: ۲۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی
|
Albania
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
0
10
چند صد قدم به عقب.... از نظر بهداشت عمومی و اقتصاد .لذا افتخاری برای بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی محسوب نمی شود...
عليرضا هوشمند
|
France
|
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
0
8
خارج كردن قطعه بندى ها در سال جهش توليد و ايجادبازار غير رقابتى ونيز عدم ظرفيت كشتارگاه ها در قطعه بندى مرغ پايان دوره كه هم اكنون حتى ظرفيت كشتار معمولي را هم ندارند وهمچنين ايجاد انحصار قطعا بدون كارشناسى است
کیانوش فاتحی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
1
6
با این دستورالعمل غیر از اینکه تعداد و ظرفیت بالایی از کارگران واحدهای بسته بندی مرغ مستقل و واحدهای قطعه بندی فراورده های گوشتی(سوسیس،کالباس) بیکار می‌شوند که تبعات زیادی برای اقتصاد کشور تو این شرایط بحرانی دارد،مهم‌ترین از آن با ایجاد این انحصار برای کشتارگاهها ،مرغداران عزیز هم متحمل خسران بیشتری می‌شوند چون کشتارگاهها با توجه به ظرفیت کشتارشان و با هر قیمتی که دوست دارند مرغ زنده را از مرغدار میخرند چون رقیبی برای خودشان نمیبینند
عليرضا هوشمند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
0
5
اين يعنى از فردا تمام رستوران ها وتالار ها هم ميتوانند از مرغ تخمگذار استفاده كنند كه نتايج آن غير قابل پيشبينى است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
0
3
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@
ناظر بهداشتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۱
0
4
................................
یکی نیست به آقایون مسئول بگه وظیفه ذاتی سازمان دامپزشکی حفظ و حراست از بهداشت غذایی مردم است...
هنوز از طرح یتیم و بی صاحب مانده گرید بندی درنیومدن ......................
ناشناس
|
Luxembourg
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
0
5
خط دوم امکان تخلیه اندروته مرغ های صنعتی را ندارد بدلیل بزرگ بودن مرغای مادر و کوچک بودن مرغ های تخمگذار بیش از حد
همینطور سالن قطعه بندی کشتارگاه به اندازه ای نیست که توان قطعه کردن مرغ های صنعتی با این حجم را نداشته باشد و با اجرای این طرح نه تنها بهبودی و ارتقایی جهت مصرف مرغهای صنعتی بوجود نمی اید بلکه منجر به تعطیلی اکثر واحدهای بسته بندی مستقل خواهد شد
دکتر صادقی دفتر نظارت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
4
0
با سلام و عرض ادب خدمت همه همکاران و دوستانی که نگرانند و فکر می کنند دفترنظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی . به تازگی مرغ پایان دوره و مرغ مادر را مجوز مصرف خانوار داده است .به منظور تنویر افکار عمومی ذکر چند نکته بنظرم ضروری است.اولا مرغ پایان دوره و مرغ مادر سالها مجوز استفاده با برچسب دیرپز به منظور مصرف خانوار و مراکز عمده را داشت .و با این تصمیم دفتر که با همکاری و خرد جمعی گرفته شد مقرر گردید اگر چنانچه این مرغها بوسیله دستگاههایاتوماتیک اندرونه شان تخلیه شد می توانند مرغ کامل با همان برچسب دیرپز یا قطعه بندی به منظور مصرف خانوار و یا صنعتی یا مراکز عمده استفاده شود‌. و چنانچه تخلیه دستی صورت گرفت حتما قطعه بندی شود تا بصورت کامل تمیز گردد و سپس برای مراکز عمده مصرف یا مصرف صنعتی نه مصرف خانوار استفاده شود. و این موضوع توسط مدیرکل محترم بصورت واضح توضیح داده شده است و در راستای افزایش کیفیت بهداشتی مرغ می باشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
دکتر جان
جثه مرغ مادر خیلی بزرگتر از مرغ گوشتی هست.
خرد جمعی؟
جمع؟
آیا تخلیه اتوماتیک مرغ مادر اصلا ممکن هست؟
محال هست
رامین
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۳
در پاسخ به ناشناس،مرغهای مادر و تخمگذار باید بعد از مرغهای گوشتی وارد زنجیره کشتار شوند.احتمالا کشتارگاه شما وسط کشتار گوشتیها اضافه میشه و‌مشکلاتی در سیستم تخلیه اندرونه پیش میاد.سپاسگزارم
دکتر صادقی دفتر نظارت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
3
0
از مسوولین خبرگزاری حکیم مهر هم تقاضا دارم از انتخاب عناوین جنجالی برای خبرها خودداری نمایند.‌با تشکر.مرغ پایان دوره راه یافته بود
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
من هم موافقم که نباید جنجال درست کرد.مردم باید زیر اجاق گاز هم باید سرگرم باشند.یک‌هفته بنشینند زیر اجاق تا مرغ بدون اندرونه بپزد.
ناشناس
|
Germany
|
۰۱:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
3
5
اصلا پخته نمی شوند.باید چرخکرده و یا کنسرو آن را به مصرف کننده معرفی کرد.علاوه بر آن مرغهای صنعتی به مصرف سوسیس و‌کالباس نمی رسد بلکه بصورت فرآوری شده مثل ناگت به دست مصرف کننده می رسد.محصولی که در سوسیس و‌کالباس استفاده می شود در بهترین حالت خمیر اسکلت مرغ است.کافی است از کارخانجات تبدیل ضایعات استعلام شود آن وقت متوجه خواهید شد که یک کیلو اسکلت هم به این کارخانجات منتقل نمی شود.
صادق باشیم و حقایق را ببینیم و براساس واقعیتهای موجود پروتکل ارائه دهیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۱
غیر علمی گفتید. اسکلت قابلیت مصرف مستقیم در سوسیس و کالباس را ندارد. ممکن هست در سوسیس و کالباس گوشت بد استفاده شود ولی بدون گوشت نمی توان بافت الاستیک تولید کرد. لطفا انقدر بدون تحقیق نظر ندهید. فقط در ایران انقدر صنعت سوسیس و کالباس را خراب کرده اند. ................
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
اما ما خرده استخون هارو کاملا حس می کنیم
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
0
2
در سال ۹۹ همه ما باید فکر پیشرفت و رو به جلو بودن باشیم ولی متاسفانه با این تصمیمات اشتباه داریم به عقب بر میگردیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
0
2
اقای دکتر صادقی یک شب وقت مبارکتان را در کشتارگاه بگذرانید واز فرایند کشتار اینگونه مرغ ها مطلع شوید تا گفته های ناپحته را مجددا با حالت توهین تکرار نفرمایید )اینکه می گویید واضح بیان نمودند )باید دید وگفت
پاسخ ها
دکتر صادقی دفتر نظارت
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
با عرض سلام .بنده خودم بعوض یک شب .دو سال هر شب کشتارگاه طیور فعالیت کردم.و عرض کردم که مصرف خانوار مرغ پایان دوره هیچ منعی نداشته .بعنوان مرغ دیرپز مدتهاست که اجازه مصرفش از سوی سازمان داده شده . و اگر فکر میکنید مطالب بنده توهین امیز بوده بنده عذر خواهی می کنم
رامین
| Germany |
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۳
دکتر صادقی تنها کارشناس سازمان دامپزشکی کشور هستند که بعلت فعالیت در کشتارگاه و مراکز بسته بندی اشراف کامل به امور دارند علاوه بر این از فارغ التحصیلان‌ممتاز دانشگاه تهران هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۳
در پاسخ به دکتر صادقی دفتر نظارت۲۳:۳۱
اگر «بعنوان مرغ دیرپز مدتهاست که اجازه مصرفش از سوی سازمان داده شده» پس این مصاحبه را چرا انجام داده اند؟؟؟
تا کی سازمان می خواهد همه چیز را برای اولین بار .... اعلام کند
ضمنا تا جایی که ما میدانیم ، فقط برای مصارف صنعتی بود.
ناشناش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
0
1
با سلام در حال حاضر مرغداران گوشتى داراى مشكلات فراوان هستند واى به حال آنكه اين مرغ ها هم وارد بازار مصرف خانوار شود كه براى عموم مردم تشخيص آن مشكل است ودر رستوران ها شاهد تقلبات وسيع خواهيم بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۳
0
1
اهداف سازمان به بیراهه می رود.
تغییر در بخشنامه ها ،فقط به نفع سرمایه دارها هست

به نفع مرغ مادر و به ضرر مرغدار گوشتی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۱
0
0
سپاس از دکتر صادقی عزیز.
کار خوبی بود
ممنونم
ناصح
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۷
1
4
این مرغ ها به دلیل استفاده از واکسن ها و استرس زیاد دارای ارزش غذایی نیستن، بلکه مضر هم هستن. کاملا مبرهنه با اینکار قیمت مرغ گرونتر میشه و این مرغ مادر میاد سر سفره ها و قطعا برای رستوران ها، چیزی نیست که خودمونو گول بزنیم هیچ مسؤل دلسوزی برای مردم وجود نداره، اصلا اگر دلسوز بود مقام نمی‌گرفت.
نظر شما
ادامه