کد خبر: ۵۵۷۷۳
تعداد نظرات: ۴ نظر
 
 

نتایج تحقیقات متعددی نشان داده است که حدود ۵۹ درصد از بسته‌بندی ماهی‌ها به خصوص ماهی سفید حاوی چرب‌گوشت و جیوه است .

به گزارش حکیم مهر به نقل از جدیدترین، حدود ۶۰ درصد از بسته‌بندی‌های ماهی به خصوص سوشی و ماهی‌سفید به اشتباه نام‌گذاری شده اند و حاوی جیوه هستند که به سلامتی افراد آسیب‌های جدی وارد می‌کنند.

نتایج تحقیقات متعددی نشان داده است که حدود ۵۹ درصد از بسته‌بندی ماهی‌ها به خصوص ماهی سفید حاوی چرب‌گوشت و جیوه است. چرب‌گوشت گونه‌ای ماهی است که مصرف آن می‌تواند سبب مشکلات گوارشی جدی در بدن افراد شود. به همین دلیل اگر ماهی سفید مصرف می‌کنید باید خیلی خوش‌شانس باشید که ماهی‌تان اصل باشد و حاوی جیوه نباشد.

اوشنا، گروه حفاظت از اقیانوس‌ها در آمریکا طی تحقیقات و بررسی‌های فراوان به این نتیجه رسید که حدود ۶۰ درصد از ماهی‌های فروخته‌شده و موجود در رستوران‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی ماهی سفید و اصل نیست و حاوی مقادیری از جیوه است.

پس از بررسی آزمایش‌های ژنتیکی و  DNA که بر روی بیش از ۱۲۰۰ نمونه ماهی در آمریکا انجام نشان داده شد که حدود یک سوم از آن‌ها به طرز نادرستی بسته‌بندی