کد خبر: ۵۲۴۹۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: با اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ، مجوز درج مرغ‌های سبز، ارگانیک و عاری از آنتی بیوتیک لغو شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر سامد برومندفر» روز یکشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از کشتارگاه مجهز شده به خط دو تولید در ورامین به مناسبت روز ملی دامپزشکی، افزود: از این پس واحدهای بسته‌بندی  اجازه درج عنوان مرغ سبز، ارگانیک و عاری از آنتی بیوتیک را روی برچسب مرغ ندارند

وی با تاکید بر اینکه مرغ سایز باید در خط دو تولید کشتارگاه‌ها رعایت شود، اظهارداشت: گوشت مرغ کیفی از این پس دارای رتبه های+A ،A و B می‌شود

به گفته وی، بسته بندی گوشت مرغ با رتبه +A دارای نوار سبز رنگ، رتبه A دارای نوار آبی و رتبه B دارای نوار نارنجی است

وی تصریح کرد: این اقدام مسئولیت پذیری صاحبان و مالکان صنعت تولید، کشتار و بسته بندی طیور و تشدید نظارت‌های مسئولین فنی را منجر می‌شود

به مناسبت روز ملی دامپزشکی امروز ۳۸ کشتارگاه گوشت مرغ مجهز به خط دو با ظرفیت تولید ۱۴۶ هزار قطعه در ساعت به صورت همزمان در ۱۴ استان کشور شروع به کار کرد.

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
0
2
هنوز دستوالعمل تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک لغو نشده است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۵
خوبه والله
از هر دو روش نون خواهند خورد.
این سیاست سازمان هست
به نفع کشتارگاه

اما نه به نفع مسئولین بهداشتی
نظر شما
ادامه