کد خبر: ۵۱۶۸۱
تعداد نظرات: ۶ نظر
معاون بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی:
«دکتر کریم امیری» افزود: ۳ فوتی اخیر مربوط به استان سیستان و بلوچستان است. تیمی برای بررسی مشکل از سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت به این استان ارسال خواهد شد...

حکیم مهر: معاون بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی کشورگفت: بنابر آخرین آمار تا کنون ۹۶ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شدند که ۹ نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر کریم امیری» معاون بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی کشور درباره آخرین وضعیت شیوع تب کریمه کنگو اظهار کرد: بنا بر آخرین آمار وزارت بهداشت تا کنون ۹۶ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شدند که حدود ۹ نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده‌اند؛ با توجه به آنکه تعداد مبتلایان و ۳ فوتی اخیر مربوط به استان سیستان و بلوچستان است از این رو تیمی برای بررسی مشکل از سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت به این استان ارسال خواهد شد. 

امیری در خصوص اینکه تب کریمه کنگو نسبت به مدت مشابه سال قبل در کشور کاهش یافته است، بیان کرد: این درحالی است که در هفته‌های اخیر ۱۳ نفر از مبتلایان مربوط به استان سیستان و بلوچستان هستند که متاسفانه ۳ نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده اند.

معاون بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: با توجه به توصیه‌های سازمان دامپزشکی و رعایت دستورالعمل‌ها تعداد مبتلایان نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش چشمگیری داشته است که با وجود بازگشت حجاج و ایام محرم به مردم توصیه می‌شود که از کشتار دام در معابر عمومی پرهیز کنند.

به گفته این مقام مسئول همه ساله با گرم شدن هوا و آغاز فعالیت کنه‌ها شاهد شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور هستیم از این رو سازمان دامپزشکی با افزایش آگاهی مردم در نظر دارد تعداد مبتلایان را کاهش دهد.

او با اشاره به اینکه فعالیت کنه‌ها تا خنک شدن هوا همچنان ادامه دارد، بیان کرد: بر این اساس از افراد تقاضا داریم که همواره به رعایت توصیه‌های دامپزشکی گوشت مورد نیاز را از فروشگاه‌های مجاز خریداری و از کشتار دام در معابر و منازل اجتناب کنند ضمن اینکه مصرف جگر را به حداقل برسانند.

معاون بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی کشور در توصیه‌ای به دامداران گفت: افرادی که شغل آن‌ها در ارتباط مستقیم با دام است باید دقت کنند تا با کنه مواجه نشوند، زیرا امکان گزش و انتقال ویروس در محیط وجود دارد.

امیری در پایان با اشاره به اینکه گزارشی از شیوع تب کریمه کنگو در تهران نداشتیم، تصریح کرد: هم اکنون این بیماری تنها در ۱۴ استان کشور شیوع یافته است که با توجه به استمرار روند بیماری تا پایان شهریور به افراد توصیه می‌شود که از مصرف دل و جگر خام و همچنین دست زدن به لاشه دام پرهیز کنند و هنگام خرد کردن جگر حتما از دستکش استفاده کنند تا موارد ابتلا به بیماری به حداقل خود برسد.

 

انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
منطقی
|
United States of America
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۹
0
1
اون زمان که فرت و فرت دام از مرز پاکستان و افغانستان در سکوت رسانه ای و قرنطینه ای وارد میکردین باید فکر اینجاشم میکردین .کنه های میزبان واسط الان دیگه وارد خاک کشور شدن و تکثیر پیدا کردن.ورود دام از استان های نیمه ی شرقی کشور به بخش مرکزی خیانت به کل مردم ایران
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۹
الان از مرز آذربایجان غربی نیز دامهای فرآوانی جهت ترانزیت وارد استان شده و حتی جهت رفع گرسنگی ، توقف کرده و تعلیف نیز می شوند.
آیا سازمان هزینه اپیدمی بیماریها را با درآمد ناشی از ترانزیت مقایسه کرده؟؟؟؟؟
کلهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۹
2
3
اقای دکتر امیری از همکاران مجرب و دوست داشتنی است که همیشه با سعه صدر پاسخگوی سوالات همکاران می باشند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۹
مگر بقیه همکاران سازمان سعه صدر ندارند؟؟؟؟؟
متاسفانه هم در سازمان و هم در استانها ، خیلی از همکاران را منزوی کرده اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۰
0
0
واردات دام زنده به هر نحوي جز به خطر انداختن دام بومي چيزي نيست ...
نكنه انتظار دارين از افغانستان و پاكستان دام عاري از هر گونه عامل ميكروبي وارد شه..!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۰
0
1
ترانزیت دام زنده از ترکیه به قطر از راه زمینی ایران ظاهرا مزید علت شده دکتر امیر جواب بدن این ترانزیت ها وورود دام زنده به کشور چقدر میتوند مخاطره آمیز باشد و آیا به صلاح کشور ومردم هست که خارجی ها دام زنده ترانزیت کنند از خاک کشورمان
نظر شما
ادامه