کد خبر: ۵۱۰۴۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده می‌گوید اگرچه برای کاهش قیمت مرغ سیاست‌هایی مانند وضع عوارض برای صادارت در نظر گرفته شده است اما در صورتی که ظرف یکی تا دو روز آینده مرغ مورد نیاز تامین نشود، واردات مرغ در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از خانه ملت، «عباس تابش» رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده در خصوص افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار، گفت: براساس پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی قیمت مرغ زنده اصلاح و نرخ آن 8 هزار و 550 تومان شد تا مصرف کننده مرغ را با قیمت 12 هزار و 900 هزار تومان خریداری کند.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی و مسئولان تشکل‌ها موضوعاتی مانند تلف شدن به دلیل گرما و نبود واکسن و... را دلیل کمبود عرضه مرغ به بازار مطرح می‌کنند که در پی این موضوع عرضه به بازار کاهش پیدا کرده است.

واحدهای تولیدی باید با حداکثر توان جوجه ریزی می‌کردند

رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده با بیان اینکه تلف شدن مرغ و... اتفاقات خلق الساعه‌ای نیست، اظهار کرد: ظرفیت‌های خالی واحدهای تولیدی باید برای جلوگیری از کاهش تولید و عرضه، به جای جوجه ریزی حداقل، باید با حداکثر ظرفیت جوجه ریزی می‌کردند، در تابستان هر سال با افزایش دما و.. روبه‌رو می‌شویم و شرایطی مانند تلف شدن مرغ و... قابل پیش بینی بود این در حالی است که براساس گزارش هواشناسی دمای هوا در سال جاری نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است.

تابش با بیان اینکه باید با افزایش جوجه‌ریزی عرضه مرغ به بازار بیشتر می‌شد، اضافه کرد: در حال حاضر میزان عرضه مرغ به بازار کاهش پیدا کرده است و در راستای حل  این مشکل جلسات متعددی نیز برگزار شده است.

بازرسان سازمان حمایت از مصرف کننده با تولیدکنندگانی که قیمت مصوب را رعایت نکنند، برخورد می‌کند

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بازرسان سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده نظارت شدیدی بر بازار دارند، ادامه داد: در برخی موارد قیمت مصوب مرغ در واحد تولیدی نیز رعایت نمی شود، بازرسان سازمان حمایت از مصرف کننده با تولیدکنندگانی که قیمت مصوب را رعایت نکنند برخود کرده و پرونده تشکیل می دهند.

محددیت صادرات مرغ با وضع عوارض

وی با اشاره به اقدامات سازمان حمایت از مصرف کننده برای کاهش قیمت مرغ، تصریح کرد: با وضع عوارض، صادرات مرغ محدود شد از سوی دیگر شرکت پشتیبانی امور دام از تمام ذخایر برای تامین کسری بازار مرغ استفاده می کند.

رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده بیان کرد: علاوه بر به کارگیری سیاست های مذکور در صورتی که ظرف یکی تا دو روز آینده مرغ موردنیاز بازار تامین نشود، ممکن است واردات مرغ در دستور کار قرار گیرد.

تابش با بیان اینکه با واحدهای تولیدی که مرغ زنده را بیش از 8 هزار و 500 تومان می‌فروشند، برخورد می‌شود، تاکید کرد: صنف نیز باید سود عرف را رعایت کرده و خرید و فروش خود را با فاکتور انجام دهد.

کشتارگاه ها مکلف به درج قیمت روی بسته بندی مرغ شدند

رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده گفت: تمامی کشتارگاه ها باید روی بسته بندی های مرغ قیمت مصوب را درج کنند و از قیمت عدول نکنند در غیر این صورت با افراد خاطی برخورد می‌شود.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۱:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
0
0
سود اصلی میلیاردها دلاری را دلالان وارد کننده می برند آن وقت تولید کنندگان مجبورند از بازار آزاد بخرند.

معلوم است که دیگر جوجه نمیریزند.
با زور که نمی شود به مرغدار و گاودار دستور داد تولید کنید هر چند با ضرر باشد!

اجازه صادرات را هم که نمی دهند و اگر هم هم مدتی مشتری خارجی پیدا شد با ممنوع کردن ناگهانی آن باعث بی اعتباری فروشندگان ایرانی و از دست رفتن بازار خارج از کشور می شوند.

تنها راه حل این تناقض مشکل گرانی تولید و حل مشکل خربد مردم
قطع یارانه 15 میلیاد دلاری دلالان و هدایت آن به شکل اعتبار الکترونیک خرید کالای پروتئینی است.

همین روند اشتباه دهها سال اخیر وزارت های کشاورزی و جهادکشاورزی بوده است که باعث ورشکستگی تولید کنندگان و تحلیل سرمایه دامی کشور شده است.
نظر شما
ادامه