کد خبر: ۵۰۹۷۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: گوشت‌های وارداتی باید به دست مصرف کننده کم‌درآمد می‌رسید اما شاهد بودیم که بسیاری از رستوران‌های شمال تهران نیز از گوشت‌های وارداتی استفاده می‌کنند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از خانه ملت، «عباس پاپی زاده بالنگان» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر واردات گوشت با ارز 4 هزار و 200 تومانی در بازار، گفت: زمانی که هنوز بازار ارز دچار نوسان نشده بود گوشت نرخ مشخصی داشت و در آن زمان نیز با ارز دولتی واردات گوشت صورت می‌گرفت، بالا رفتن نرخ ارز قیمت کالاهای وارداتی را نیز افزایش داد.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: تصمیم گرفته شد برای واردات گوشت با ارز دولتی 4 هزار 200 تومانی اختصاص یابد و با توجه به اینکه نرخ این محصول در بازار جهانی تغییری نکرد باید گوشت وارداتی به عنوان تنظیم کننده بازار  به نرخ گذشته به دست مصرف کننده می رسید.

قیمت گوشت تولید داخل سه برابر رشد کرده است

وی با تاکید بر اینکه در شرایطی که گوشت ارزان قیمت وارد کشور می‌شود نباید قیمت تولید داخل این محصول نیز افزایش پیدا کند، عنوان کرد: متقاضیان موجود بازار در میان گوشت وارداتی و تولید داخل محصول ارزان قیمت را خریداری می‌کند، اما در بازار واقعی با توجه به شرایط موجود قیمت گوشت تولید داخل تا سه برابر افزایش پیدا کرد.

گوشت‌های وارداتی باید به دست مصرف کننده کم‌درآمد برسد

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عدم کاهش قیمت گوشت تولید داخل به دلیل توزیع گوشت وارداتی با ارز 4 هزار و 200 تومانی با نرخ ارز آزاد بود، تصریح کرد:  گوشت‌های وارداتی باید به دست مصرف کننده کم‌درآمد می‌رسید اما شاهد بودیم که بسیاری از رستوران‌های شمال تهران نیز از گوشت‌های وارداتی استفاده می‌کنند.

حجم واردات گوشت با میزان ثبت سفارش و دریافت ارز همخوانی ندارد

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی در پایان با تاکید بر اینکه گوشت‌های وارداتی که باید به دست افراد کم درآمد می‌رسید به دست افراد بدون صلاحیت رسید و شاهد افزایش قیمت نیز بودیم، خاطرنشان کرد: قسمت مهمی از ارز تامین شده برای واردات گوشت قرمز مورد استفاده قرار نگرفت. حجم واردات گوشت با میزان ثبت سفارش و دریافت ارز دولتی شرکت‌ها همخوانی ندارد.


انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۴
0
0
تا موفعی که سبستم دلالی برقرار است هر ناظری را که روی ناظران قبلی برای نظارت بیشتر بگذارید دوباره خریده می شود و بنابراین در این کشور پهناور 80 میلیونی نظارت گسترده، پایدار و کارا امکان ناپذیر است و تنها راه حل حذف سیستم دلالی و اعطای مستقیم یارانه ها برای افزایش قدرت خرید خانوار ها به شکل سهمیه الکترونیک کالای پروتئینی است.
نظر شما
ادامه