مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی و جمعی از مسئولین قضائی و دامپزشکی امروز از سالنهای ذبح دام و سایر قسمتهای موسسه صنعتی گوشت مشهد بازدید کردند .
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، قاضی فرزاد بهشتی توندری دادیار حوزه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم مشهد با همراهی مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی مشهد و جمعی از مسئولان قضائی و دامپزشکی، امروز ۲۰ تیرماه از سالنهای ذبح دام و سایر قسمتهای موسسه صنعتی گوشت مشهد یکی از واحدهای تابعه سازمان همیاری بازدید کردند.
«قاضی فرزاد بهشتی توندری» دادیار حوزه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مشهد پس از بازدید از قسمتهای مختلف این کشتارگاه صنعتی با ابراز رضایت از نتایج و بررسیهای انجام شده در این بازدید، گفت: انصافا پیشرفتهای چشمگیری در زمینه تحقق دستورالعملهای دادستانی و دامپزشکی در کشتارگاه صنعتی مشهد صورت گرفته است که حکایت از تلاش تیم مدیریتی این موسسه دارد.
وی با اشاره به ارتقاء مطلوب تجهیزات و رفع نقاط بحرانی موجود در بخشهای مختلف کشتارگاه، ادامه داد: هرچند که در حوزه دام سنگین و فرآیند پیش سرد هنوز میبایست کارهایی در جهت بهبود صورت پذیرد، ولی خوشبختانه درمقوله دام سبک به روزرسانی خطوط کشتار گوسفندی بسیار خوب انجام شده و نیز ایجاد دیوار و درهای بارانداز توانسته است درحوزه کنترل رفت و آمدهای غیرضروری موثر واقع شود.
دادیار حوزه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مشهد گفت: کشتارگاه صنعتی مشهد به عنوان یکی از بزررگترین واحدهای صنعتی این حوزه، شرایط خوبی از نظر وسعت، رعایت بهداشت و موازین فنی در بین کشتارگاههای کشور دارد.
«اسماعیل نورمحمدی» رئیس موسسه صنعتی گوشت مشهد نیز که این هیئت بازدیدکننده را همراهی میکرد در خصوص روند ارتقاء تجهیزات و تاسیسات و بهینه سازی ابنیه کشتارگاه و نیز چگونگی پیشرفت امور گزازشهایی را ارائه کرد.
وی با اشاره به انجام دستورالعملهای دامپزشکی در راستای ارتقاء سلامت وبهداشت تولیدات موسسه، تصریح کرد: هرچند سخت بود، ولی به همت مدیران، پرسنل زحمتکش و کادرفنی کشتارگاه توانستیم به خوبی پارامترهای مد نظر دامپزشکی را تحقق بخشیم.
رئیس موسسه صنعتی گوشت مشهد با تاکید برتلاش موسسه در ارتقاءکیفی وکمی تولیدات خود، گفت: ما ظرفیتهای بالقوه بسیاری داریم که بامساعدتهای مالی، حمایت و همکاری دیگر نهادهای مرتبط به راحتی به بالفعل تبدیل میشوند، ولی متاسفانه برخی کاستیها از جمله کاهش سطح کشتار، درآمد زائی موسسه را تحت الشعاع قرار داده است.
نورمحمدی افزود: اگر مسئولان محترم قضائی و دامپزشکی با اتخاذ تدابیری ویژه تمهیداتی را بیندیشند، آنگاه تحقق مطلوب اهداف ما در ایجاد بهترین شرایط برای ارائه خدمات ذبح انواع دام به کشتارکنندگان و دامداران و همچنین تولید مطلوب گوشت و محصولات استحصالی از دام برای مردم شریف استان دور از ذهن نخواهد بود.
وی با اشاره به برخی تخلفات در خصوص استفاده غیر مجاز از پیه و چربیهای غیرخوارکی کشتارگاه تحت عنوان صنعتی از مجموعه خارج میشوند، ادامه داد: هرچند که در موسسه صنعتی گوشت مشهد، تجهیزات کافی برای به کارگیری و استفاده از پیههای تولیدی در قالب صنایع مختلف از جمله تولید گرانول صابون و ... وجود دارد، اما برخی چربیهای دامی و پیههایی تحت عنوان صنعتی از کشتارگاه خارج میشوند، ولی متاسفانه خبر استفاده آن در مصارف خوراکی به گوش میرسد لذا دراین زمینه پیگیریهای جدی دادستانی و دامپزشکی را میطلبد.
«دکتر احمد شریعتی» مدیرکل دامپزشکی استان و محمود جوادی نژاد با تمجید از عملکرد موسسه صنعتی گوشت مشهد در راستای ارتقای کیفی کشتارگاه، تلاشهای تیم مدیریتی و کارکنان این مجموعه را قابل تقدیر دانسته و اظهار امیدواری کردند که به زودی با سرعت بخشیدن در پیگیریها در مقوله دام سنگین نیز همچون خطوط دام سبک پیشرفتهای چشمگیری حاصل شود.