معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم گفت: درصورتیکه واحدهای تولیدکننده صنایع تبدیلی گوشت، استانداردهای غذایی را رعایت نکنند از ادامه فعالیت آنها جلوگیری میشود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «مهرداد غضنفری» روز سهشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری قم افزود: امکان کاهش استانداردهای صنایع غذایی در رابطه با صنایع گوشتی بهویژه در رابطه با سوسیس و کالباس وجود ندارد.
وی با اشاره به مبحث نظارت بر فراوردههای صنایع گوشت تصریح کرد: درصورتیکه تفکیک بین مسئولیتها و نظارتهای تخصصی انجام بگیرد امکان تجمیع نظارت و کارشناسیهای بهداشتی بین مرکز بهداشت و استاندارد استان وجود دارد.