کد خبر: ۴۹۲۱۲
تعداد نظرات: ۴ نظر
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر علی‌صفر ماکنعلی» افزود: برنامه‌های کنترلی و پیشگیرانه ما باعث شده تا تخم‌مرغ به عنوان ارزانق‌ترین پروتئین به دست مردم برسد و این جای توجه ویژه دارد ...
 
 

حکیم مهر: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: اجازه جابجایی و صادرات پولت واکسینه نشده علیه آنفلوآنزای پرندگان را در آینده نخواهیم داد .

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، «دکتر علی صفر ماکنعلی» در مشهد و در جمع فعالان صنعت طیور تخمگذار استان و اعضای کمیته تخصصی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان افزود: برنامه های کنترلی و پیشگیرانه ما باعث شده تا تخم مرغ به عنوان ارزان ترین پروتئین به دست مردم برسد و این جای توجه ویژه دارد .

وی گفت: از ابعاد مختلف تولید آگاهی دارم و لذا دغدغه های تولید کنندگان برای ما به عنوان سازمان دامپزشکی مهم است .

وی که با هدف توجیه برنامه واکسیناسیون علیه آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در مشهد حضور یافته است، اعلام داشت: معتقدیم برای حمایت از تولید یک بسته حرفه ای و تخصصی و متناسب با واقعیت داشته باشیم و اینکه اعلام کنیم یک فارم صنعتی با بیوسکوریتی بالا داریم و نیاز به واکسیناسیون علیه آنفلوانزای فوق حاد نداریم، برداشت درستی نمی باشد .

ماکنعلی عنوان داشت: ما یک برنامه هدفمند پیشگیرانه واکسیناسیون داریم که لازم الاجراست.

وی در ادامه با اشاره به برنامه های پیشگیرانه واکسیناسیون در کشورهای قزاقستان، روسیه و چین، واکسیناسیون را اجتناب ناپذیر دانست .

ماکنعلی ۴ مرحله عملیات کنترل بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان شامل دانست و در تشریح آن فرآیند گزارش دهی بیماری را در حال حاضر در کشور عالی ارزیابی کرد و فرآیند تشخیص بیماری را نیز با وجود ۱۶ مرکز تشخیص قابل قبول دانست .

وی معدوم سازی را به عنوان سومین مرحله دانست و گفت: در تامین امکانات این بخش همواره دچار مشکل بودیم و در چهارمین بخش که مختومه سازی است نیز در حال حاضر دچار برخی مشکلات هستیم .

ماکنعلی گفت: اعتقاد داریم که برنامه کنترل ملی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان برنامه جامعی است که می تواند در دانشگاه ها تدریس شود و البته آن را نقد کنند .

همچنین به گفته وی مقرر شد برنامه هدفمند پیشگیری از واکسیناسیون آنفلوآنزا در موج ۹۹-۹۸ از ابتدای مهرماه ۹۸ عملیاتی شود .

 
 
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۵
0
4
اول یک آمار واقعی از انفلوانزا بدهند.
ما که در گیری و معدوم سازی داریم ولی اعلام نمی شود
در صورت امکان اول آمار آذربایجان غربی را اغلام فرمایند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۹
0
0
................
تدریس در دانشگاه...؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۰
0
0
ایشان انسان شریفی هستند.هم سوادشان بالاست هم عملگرا هستند و‌ هم مدیر و‌مدبر.

قدر چنین مدیرانی را باید بدانیم و ازشان سپاسگزاری کنیم
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۰
0
0
استراتژیست-مسلط به زبانهای بین المللی-برنامه‌ نویس-خدمتگزار-جمع‌ کننده آرا برای تصمیم‌گیری در عمل از صفات ایشان هستند.در کنترل انفلوانزا که یک معضل بود با یک تصمیم مناسب و‌ با ریسک بالا موفق بودند.از چنین انسانهایی تشکر کنیم.همه را نکوبیم
نظر شما
ادامه