کد خبر: ۴۸۳۵۷
تعداد نظرات: ۷ نظر
 

مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: حسب اعمال مقررات بهداشتی قرنطینه، دام های انتخابی برای واردات به ایران باید حداقل 15 روز در محلی تحت عنوان قرنطینه دامپزشکی در کشور مبدا قبل از صادرات، نگهداری شوند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر مهدی حسینی» اظهار داشت: دام های وارداتی باید در کشور مبدا تولید و پرورش یافته باشند و دارای هویت گله بوده و به راحتی قابل ردیابی باشند.

وی گفت: حداکثر سن برای گوسفند 18 ماه است.

مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: تمامی مراحل انتخاب، نگهداری و قرنطینه دام ها باید تحت نظارت دامپزشکی دولتی کشور مبدا و کارشناسان اعزامی از طرف سازمان دامپزشکی ایران قرار گیرند و در نهایت تاییدیه سلامت و گواهی بهداشتی برای حمل آنها صادر شود.

حسینی گفت: دامپزشکی کشور مبدا موظف به صدور گواهی بهداشتی مطابق ضوابط و الگوهای سازمان جهانی بهداشت دام است.

وی افزود: مجوز انتقال دام زنده از سیستان و بلوچستان به استان های کرمان، هرمزگان، یزد، خراسان جنوبی، گلستان و مازندران صادر می شود.

مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: لاشه دام های ذبح شده نیز به تهران، جنوب کرمان، هرمزگان، اصفهان، خراسان های رضوی، شمالی و جنوبی، قم، اراک، زنجان و سمنان انتقال می یابد.

وی گفت: نحوه نظارت بر کشتارگاه ها به صورت استقرار مسئول فنی بهداشتی و حضور تمام وقت در کشتارگاه ها و نظارت دوره ای و مستمر کارشناسان اداره دامپزشکی بر کشتار و حمل لاشه ها است.

به گزارش ایرنا تاکنون 2 محموله بزرگ دام زنده بوسیله کشتی وارد بندر چابهار شده و پس از انتقال به کشتارگاهها و ذبح دامها، گوشت تولیدی به مناطق تعیین شده ارسال شده است.

 

انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
0
2
یه بچه هم اگه عکس گوسفند های وارداتی رو ببینه با اون شاخ های فروخورده چندساله میفهمه حتما حتما زیر هجده ماه هستن دامها.حتما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
0
1
بعضی ها ................ فکر می کنند ما هم تشخیص سن را نمی دانیم
پاسخ ها
حالا
| - |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
برادر گرامی وضعیت شاخ و سر و پوزه و ظاهر گوسفند اونم از تو عکس به هیچ وجه گویاگر سن دقیق دام نیست عزیزم، اونم فنوتیپ گوسفندای وارداتی که به چشم ماها نا آشناترن. خودمون رو سر کار نذاریم. به اصل داستان که گوسفندان وارداتی سن بالا هستن یا جوون اصلا کاری ندارم. منتها اطلاعات درست و علمی باید بنویسیم.
راستی؛
بنده هم کار کلینیکی می کنم، هم کشتارگاه میرم، هم با دام سر و کار دارم، هم ناظر بهداشتی کشتار و واردات لاشه گوسفندی بودم .
سالم باشین.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
عزیز بزرگوارم
شما که خود را کلینیسین و ناظر بهداشتی و ... معرفی میکنید ، بهتره بدانید که مت هم کم تجربه نیستیم.
اگر در دامپزشکی دولتی تشریف داشتید و لاشه های گوشتهای وارداتی جدید را دیده بودید ، بهتر می توانستید نظر بدهید.
روش دیگر تشخیص سن ، قضاوت از روی غضروفهای اتصال دنده ها می باشد.
متاسفانه سازمان شاهد این موضوعات نیست و فقط دنبال پروتکل نویسی هست
ناشناس
|
-
|
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
0
0
اینها از رومانی آمده اند نه چین
کسی که حداقل اصول پرورش را دام بداند متوجه است که نگهداری گوسفند در سنین بالا آن هم حداقل در تعداد 50 هزار امکان ناپذیر است.

پس اینها جوان هستند و بیخود جوسازی نفرمایید!

البته این مباحث اهمیت حضور دکتر دامپزشک را دوچندان می کند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
0
2
نه بابا همه میش های سه چهارساله هستند یا شیشک
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
0
0
حالا من یه راه بهتون یاد میدم تا بتونید انواع گوشت گوسفندی رو از هم تشخیص بدهید:

گوشت میش و دام های مسن تر دارای غضروف هایی به رنگ سفید متمایل به زرد میباشد.

رنگ آن نسبت به گوشت برّه کمی تفاوت دارد.

گوشت برّه های جوان و دام های تازه به بلوغ رسیده ، دارای غضروف هایی به رنگ سفید متمایل به آبی تا سفید متمایل به سبز هست.
نظر شما
ادامه