کد خبر: ۴۵۷۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر


فرماندار کرمانشاه با تاکید براینکه تنها برخورد و پلمب واحدهای غیرمجاز عرضه مرغ زنده کافی نیست، از درنظر گرفتن وام های ارزان قیمت برای ساماندهی به عنوان راهکاری برای کاهش مقابله با این نوع فعالیت ها در شهر یاد کرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه؛ «فضل اله رنجبر» روز چهارشنبه در دیدار با سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه اظهار داشت: برای ساماندهی این واحدهای غیر مجاز عرضه کننده مرغ زنده به استاندار کرمانشاه پیشنهاد داده ایم تا در کنار فشار و مقابله ما با فعالیت این واحدها، وام های ارزان قیمت برای تبدیل آنان به واحدهای مجاز عرضه مرغ بسته بندی بهداشتی اعطا شود که مورد استقبال وی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در گذشته تنها تعداد انگشت شماری از مراکز عرضه مرغ زنده در شهر دیده می شد چراکه وضعیت اقتصادی بهتر بود و تسهیلات ارزان قیمت برای عموم مردم برقرار بود.

رنجبر افزود: هم اکنون شاهد گسترش واحدهای عرضه مرغ زنده در شهر هستیم و هنگامی که در اکثر مواقع به هنگام برخورد به تنش و یا درگیری ختم می شود و در زمینه وضعیت عرضه دام زنده نیز اوضاع برهمین منوال است.

رنجبر با اشاره به جمعیت350هزار نفری حاشیه نشینی، گفت: کرمانشاه دارای پنج بخش با 740 روستای دارای سکنه است که کنترل و نظارت بر جمعیت دامی این مناطق دشوار است و به حمایت و کمک نیاز دارد.

رنجبر به دیگر عوامل گسترش این معضل اشاره کرد و ادامه داد: ناگفته نماند که در گذشته وضعیت ثبات بهتری در حوزه مدیریت شهری داشتیم و هم اکنون، بی ثباتی مدیریت شهری برای همه دردسرساز شده و هزینه ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: اگر وضعیت مدیریت شهری و شهردار مشخص شود و آرامش کامل بر فضای شورای شهر حاکم شود، می توان در زمینه کاهش این معضل، اولویت بندی کرد.

سرپرست دامپزشکی استان کرمانشاه در ادامه این دیدار گفت: طرح جامع و زمانبندی شده ای برای مقابله با معضل واحدهای غیر مجاز عرضه کننده مرغ زنده با در نظر گرفتن همه جوانب و حمایت ارگان های مربوطه و اهالی مطبوعات و رسانه تدوین می شود.

«دکتر امید حاج محمدی» اظهار داشت: برای مقابله با واحدهای غیرمجاز عرضه مرغ زنده مشکلات متعددی وجود دارد ولی دلیل براین نمی شود تا از کنار این معضل به راحتی عبور کنیم و نیاز به برنامه و طرح جامعی احساس می شود.

وی ادامه داد: باید طرح جامع خوبی که وظایف دستگاه های ذیربط مشخص باشد تهیه شود، این طرح به اعتبار و حمایت مالی نیاز دارد که پس از تهیه آن در شورای تامین مطرح می شود تا ضرورت اجرای طرح تشریح شود.

وی معتقد است، برخورد و پلمب واحدهای غیرمجاز تنها راهگشا نیست و باید برای حفظ معیشت  و اشتغالزایی به فکر ساماندهی این واحدها بود.

حاج محمدی از بهبود وضعیت اقتصادی، فرهنگ سازی در راستای عدم خرید از این واحدها، کمک اهالی رسانه و مطبوعات به عنوان دیگر راهکارهای موثر برای مقابله با فعالیت اینگونه افراد یاد کرد.

این مسوول افزود: در سال جاری بودجه ای برای احداث سالن چندمنظوره اختصاص یافته که برای تکمیل آن خواهان حمایت فرمانداری در حوزه جذب بیشتر اعتبارات هستیم که با تکمیل آن دوره های آموزشی در این سالن برگزار می شود.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Dr. Hossein Zohrati
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۵
0
0
سلام. پلمپ واحد ها تا زمانی که فرهنگ سازی نشه( از طریق رسانه ملی، اخبار و ...) و اینکه تبیین نشه واسه مردم که مضراتش رو بدونن و درک کنن و اطلاع رسانی نشه از نحوه ی ذبح شرعی و بهداشتی در کشتارگاه ها تا باورهای نادرست مردم تغییر نکرده و تا زمانی که برای این قشر عزیز( فروشندگان مرغ زنده) شغل مناسبی اتخاذ نشه(با توجه به اوضاع اقتصادی بد مردم) و فکری برای نذری دادن و خون ریزی که این قسمت به روحانیون معظم مربوط میشه نشه فاییده ای نداره و جز متشنج کردن اذهان عمومی، بیکاری، وقت تلف کردن( چون بعد از گذشت زمانی از اجرای طرح دوباره به فعالیت خودشون ادامه میدن) و کشته شدن مرغ ها و از بین رفتن سرمایه ها چیزی عاید سازمان و این مردم نمیشه.
نظر شما
ادامه