کد خبر: ۴۴۶۷۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
 

دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ گفت: سرانه مصرف تخم مرغ طی ۸ سال گذشته با اقدامات ترویجی از ۱۶۰ عدد به ۱۹۸ عدد در سال رسیده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «دکتر سید فرزاد طلاکش» در همایش روز جهانی تخم مرغ با اعلام این خبر گفت: به منظور ترویج مصرف تخم مرغ در کشور و بهبود وضعیت این پروتئین اقتصادی و با کیفیت در سفره غذایی مردم، این ستاد کشوری به صورت دائمی تشکیل شده است.

وی افزود: با وجود جایگاه ایران به عنوان مقام دهم تولید تخم مرغ در جهان، سرانه مصرف این محصول همچنان در کشور پایین است و جایگاه ضعیفی در سبد غذایی مردم به ویژه کودکان، نوجوانان و زنان باردار دارد.

وی درباره اهمیت مصرف تخم مرغ اظهار داشت: یکی از با کیفیت ترین غذاهای پروتئینی که می تواند نقش بسیار مهمی در رفع سوء تغذیه در جامعه داشته باشد، مصرف تخم مرغ است.

طلاکش افزود: گرچه عمده چربی تخم مرغ که در زرده موجود است از نوع غیر اشباع بوده و کلسترول آن نقشی تاثیر گذار در افزایش کلسترول خون ندارد، اما متاسفانه توسط برخی از پزشکان و کارشناسان تغذیه به کم خوردن تخم مرغ توصیه می شود.

وی تصریح کرد: امسال به منظور ترویج مصرف این محصول در روزهای ۱۶ و ۱۷ مهر ماه همزمان با روز جهانی تخم مرغ، پیش از ۲۰ هزار بسته تخم مرغ آب پز شده به همراه نان و آویشن در سطح مدارس، ایستگاه های مترو تهران و البرز، سرای محلات نسبتا محروم مناطق ۱۹،۱۷،۱۴،۱۳،۱۲،۱۰ و ۲۰ و مناطق محروم استان البرز توزیع شده است.

دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ گفت: ورود موضوع آشنایی با مزایای تخم مرغ و ترویج مصرف آن در کلیه مهد کودک های سراسر کشور با همکاری سازمان بهزیستی کشور و انعقاد تفاهم نامه آموزشی مربیان مهد کودک بین این ستاد و سازمان بهزیستی از دیگر اقدامات در این راستا می باشد.

 
 
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۸
0
0
اقای دکتر طلاکش بهتره تو حبطه دیگران دخالت نکنید شما وظیفه خودتون رو انجام بدین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۹
0
0
Many studies have looked at the possible link between dietary cholesterol and diabetes. Some research, such as a 2013 study in the American Journal of Clinical Nutrition, says there is a connection between egg consumption and increased incidence of Type 2 diabetes. On the other hand, some research, such as a 2015 study published in the same journal, found a lower risk of Type 2 diabetes among middle-aged and older men who regularly consumed eggs.

The scientific community is also divided on whether people who already have diabetes, and are therefore at an increased risk of heart disease, should regularly consume eggs. The 2013 study concluded that egg consumption may be associated with heart disease comorbidity in diabetics. However, another study published in the journal in 2015 found eating two eggs per day did not adversely affect lipid profiles in people with Type 2 diabetes.

More research needs to be done before there is a definitive conclusion on the link between egg consumption and diabetes. In the meantime, you and your doctor should decide what's best for your condition.
دکتر ناصر علیدادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۹
0
0
نظر جناب آفای دکتر سید فرزاد طلاکش دقیقا مبتنی بر آخرین Guidelinr سازمان بهداشت جهانی (WHO) است و صدا و سیما هم چند بار خبر آن را پخش کرده و متخصصان تغذیه انسان نیز در شبکه سلامت بر آن صحه گذاشته اند!

سازمان بهداشت جهانی اخیرا اعلام کرده است اینکه دهها سال مردم را از تخم مرغ و چربی حیوانی به عنوان عامل کلسترول بالای خون پرهیز می داده است خوشبختانه اشتباه بود!!!

زیرا پژوهشها نشان داده است که انسان به مقداری از کلسترول اگژوژن هم نیازمند است!

و منبع اصلی افزایش چربی و کلسترول خون در انسان مصرف بیش از حد منابع قند و نشاسته است که در بدن تبدیل به چربی و کلسترول بالا می شود.

در اخبار هم خواندیم که یک پیرزن 117 سالی ایتالیایی یکی از رمزهای طول بسیار بالای خویش را مصرف روزانه تعداد 3 تخم مرغ خام می دانست!

به لحاظ متطقی نیز وقتی یک تخم مرغ به یک جوجه تبدیل شد ما دامپزشکان در کالبدگشایی دیده ایم که از کمترین میزان چربی نسبت به جوجه های گوشتی برخوردار است که گاه به علت عدم توازن نسبت انرژی به نبتروژن مشاهده می شود انبوهی از توده های چربی در حفره شکمی آنها تجمع یافته است بدون اینکه این جوجه های گوشتی اساسا از منابع چربی اشباع حیوانی آنچنانی استفاده کرده باشند!

در حیطه دامهای بزرگ هم می بینیم که گاو و گوسفند بدون اینکه حتی یک ذره چربی حیوانی خورده باشند دچار نشانگان کبد چرب (Fatty liver syndrome) می شوند و در حقیقت مصرف کنسانتره بالای دانه غلات که سرشار از نشاسته است، باعث تولید و انباشت مقادیر معتنابهی از چربی در بدن گوسفند و گاو می شود!
نظر شما
ادامه