کد خبر: ۳۶۳۶۷
تعداد نظرات: ۲ نظر


درحالی که برخی نمیاندگان بخش خصوصی از صادرات بخشی از لاشه‌های آسیای میانه به قطر خبر می‌دهند، اما شرکت پشتیبانی امور دام، این موضوع را تکذیب می‌کند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایانا، مدیر کل پشتیبانی امور دام استان تهران، در پاسخ به پرسشی مبنی بر صادرات تعدادی از لاشه‌های وارداتی از آسیای میانه به قطر گفت: کاملا این موضوع را تکذیب می‌کنم.

«یوسف جلوخانی»، با اشاره به اینکه حجم قابل توجهی از لاشه به صورت روزانه برای تنظیم بازار از کشورهای مختلف وارد ایران می‌شود، افزود: گوشت قرمز که معمولا از کشورهایی مانند استرالیا، روسیه و بخشی از آسیای میانه به ایران فرستاده می‌شود، همگی زیر نظر شرکت پشتیبانی و با نظارت تنظیم بازار است.

به گفته وی، بنابراین تمام محموله‌های گوشت، قابلیت ردیابی داشته و می‌توان تا شبکه‌های مویرگی و کوچک‌ترین فروشگاه‌ها آن را دنبال کرد.البته سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و همچنین سازمان تعزیرات نیز بر این موضوع نظارت دارند.

جلوخانی عنوان کرد: بر این اساس، گوشت وارد شده از هر کشوری که باشد، فقط و فقط به منظور تنظیم بازار بوده و به هیچ عنوان از چرخه بازار داخلی خارج نمی‌شود.

وی معتقد است، گذشته از اینها کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، تقاضایی به غیر از دام زنده ندارند و ارسال لاشه به این کشورها نمی‌تواند توجیه داشته باشد. البته در حال حاضر نیز صادرات دام زنده متوقف است.

مدیر کل پشتیبانی امور دام استان تهران، در پایان گفت: روزانه بین ۱۰ تا ۱۰۰ تن لاشه گوشت قرمز از کشورهای آسیای میانه به ایران وارد می‌شود که این مقدار به عواملی مانند مقدار نیاز داخلی و میزان کشتار آن کشورها بستگی دارد.

صحبت‌های این مقام مسئول در حالی است که پیش از این، رئیس مجمع صادرکنندگان دام ایران گفته بود: لاشه‌های وارد شده از کشورهای همسایه مانند ارمنستان و گرجستان که با قیمت ۲۹ هزار تومان در داخل به فروش می‌رود، در کشور قطر، به نرخ ۳۳ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته می‌شود و البته به نام دام ایرانی به آن کشور می‌روند که میزان آنها از نظر وزنی، تا این لحظه به حدود ۶۶ تن می‌رسد.

به گفته وی، روزانه ۲۰ هزار لاشه گوسفند در آن طرف مرزها کشتار شده و به ایران صادر می‌شود و بخشی از آن از طریق مرزهای زمینی به قطر می‌رود.البته قطر، کشور کوچکی است و شاید بتوان کل نیاز آن را با مصرف تبریز یا اصفهان، برابر دانست؛ بنابراین به نظر می‌رسد ارسال ۳۰۰ هزار راس گوسفند در سال، بازار آن را اشباع کند.

این نماینده بخش خصوصی همچنین از ورود محموله‌های گوشت قرمز به قطر که هر کدام حاوی یکهزار و ۷۰۰ لاشه است، خبر داده بود.


انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۳
0
0
صادرات دام انگيزه توليد درداخل رابالاميبرد البته به صورت تخصصي
شرفي ازفسا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۳
0
0
صادرات دام زنده انگيزه توليد رابالاميبرد البته صادرات دست نيروي متخصص كه دراين زمينه فعاليت داشته باشد شركت تعاوني خصوصي كه قراردادمعتبر وبدون واسطه به كشور مقصد صادرنمايد كه پيشينه صادرات داردنه شخص حقيقي كه عامل اين گراني ونابساماني بازارگوشت ميباشند
نظر شما
ادامه