کد خبر: ۳۶۰۵۹
تعداد نظرات: ۸ نظر
 

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: ماهی های تیلاپیا موجود در بازار وارداتی است در صورتی که ظرفیت تولید این ماهی در کشور به نحو شایانی وجود دارد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از خانه ملت، «عبدالله حاتمیان» درباره وضعیت تولید ماهی تیلاپیا در کشور، گفت: تیلاپیای موجود در بازار منشاء وارداتی دارد و اما خوشبختانه تحقیقات لازم برای شروع تولید این ماهی اقتصادی و مقوی در کشور کلید خورده است.

نماینده مردم درگز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دمای رشد ماهی تیلاپیا در دمای 20 الی 25 است که این دما برای تولید ماهی بسیار منحصر به فرد تلقی می شود، تصریح کرد: ماهی تیلاپیا به انواع بیماری های مقاوم و هزینه پایینی برای تولید کننده در بردارد، بنابراین با سرمایه گذاری در تولید ماهی تیلاپیا به سادگی می توان این ماهی را در حجم بالا تولید کرد.

حاتمیان افزود: یکی از نکات حائز اهمیت در راستای تولید ماهی تیلاپیا این است که این نوع از آبزیان، ظرف مدت سه ماه به زاد آوری می رسد و در حدود 2 هزار تخم می گذارد.

وی تصریح کرد: امگا3 و امگا6 بالایی در ماهی همچون تیلاپیا وجود دارد و دامپزشکی کشور نیز مشکلی برای واردات این نوع از آبزیان به کشور ندارد.

 حاتمیان افزود: ممانعت از خروج ارز از کشور، ایجاد فرصتهای اشتغال، کاهش هزینه تولید آبزیان با برنامه ریزی در پرورش ماهی در قفس، حذف واردات ماهی و جایگزینی تولید داخلی به جای کالاهای خارجی که موجب مزیت سازی و حمایت از تولید داخلی می شود، از دستاوردهای مهم افزایش تولید تیلاپیا در بازار کشور تلقی می شود.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه توقف واردات ماهی با سرمایه گذاری در تولید تیلاپیا رقم می خورد، یادآور شد: تیلاپیای موجود در بازار، وارداتی است.
 
 
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۴
0
0
عجب کسی عضو کمیسیون منابع طبیعی شده که حتی نمیدونه تیلاپیا بلای جان اکوسیستم کشوره و در ثورت ورود این گونه مهاجم به آبهای کشور باید فاتحه گونه های آبزیان بومی رو خوند. متاسفم برای این کشور که چنین کسانی تصمیم گیرنده ش هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
0
0
اینطوری نیست بلکه امگای پایینی دارد.ورود این گونه باعث از بین رفتن گونه های بومی ایران خواهد شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
0
0
شبیه ................ هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
0
0
به نظر من با شیوه های مدیریتی مناسب میشه بدون کوچکترین خطری پرورش داد. پس کشورهای صادرکننده چیکار می کنن؟ گونه های بومیشون نابود شده؟
پاسخ ها
dr ernest
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
برادر من پرورش در قفسی که ایشان میفرمایند اگر فقط یک بار انجام شود و سهوا هزار عدد تخم ماهی وارد آب های طبیعی شود باید از ژاپن کارشناس بیارن برای مبارزه با تیلاپیا.... ایشان کشاورزی را از دید باستان شناسی نگاه میکنند.... متاسفم ...
علیرضا
|
United States of America
|
۰۱:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
0
0
................ این حرفهاروزده این که .......... یا عضو کمسیون چون فکر کنم تو .............. دیدمش
سعید حسینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
0
0
سلام
سیاست و علم کمی باهم بیگانه هستند. کمی قبل از اظهار نظر بهتر است تحقیق انجام شود. تیلاپیا میزان w3 بسیار پایین دارد. نوعی اسید چرب که در سلامت سیستم قلب و عروق کاربرد دارد. البته w6 بالایی دارد. به جهت نداشتن نسبت مناسب این دو با یکدیگر؛ در سلامت تغذیه نقش مناسبی نخواهد داشت. این بحث بسیار طولانی است و در این مجال نمی گنجد.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
0
0
من هم اگر پرورش ماهی داشتم و یا وارد کننده واسه اینکه رقیب زیاد نشه می گفتم که این ماهی اگر بیاید داخل ایران آدمها را هم خواهد خورد. مردومو چی فرض کردید
نظر شما
ادامه