کد خبر: ۳۳۶۷۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
 

 «دکتر علی اصغر شریفی» مدیر کل دامپزشکی استان البرز به اتفاق هیات همراه از دو کارخانه تولید فرآورده های گوشتی فعال در منطقه چهارباغ ساوجبلاغ بازدید بعمل آورد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر شریفی و جمعی از مسئولین دامپزشکی استان و شهرستان ساوجبلاغ از دو واحد تولید فرآورده های گوشتی که در حال حاضر فعال می باشند بازدید و از قسمتهای مختلف این دو مرکز دیدن نمودند.

در این بازدید مدیر کل دامپزشکی استان ضمن قدردانی از زحمات مسئولین فنی - بهداشتی و ناظرین شرعی مستقر در این مراکز بر لزوم نظارتهای مستمر بازرسین دامپزشکی دولتی بر شرکت ها و مراکز تولید فرآورده های گوشتی تاکید و افزود: شرکتهای فعال در زمینه گوشت، مرغ و سایر محصولات فرآوری شده دارای حساسیت بالای بهداشتی بوده و نظارتهای دقیق دامپزشکی باعث جلوگیری از عرضه محصولات بی کیفیت و فاسد خواهد شد .

وی ادامه داد: کنترل مسائل بهداشتی و سلامت گوشت و مرغ خام ورودی به اینگونه مراکز دارای اهمیت بسزایی بوده و تماماً بر عهده مسئول فنی بهداشتی مستقر در مرکز می باشد .

 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۴
0
0
فقط بازدیدالکی رسیدگی اصلانخواهدشد
نظر شما
ادامه