کد خبر: ۳۱۸۴۹
 

دوره آموزشی ضمن خدمت  تئوری و عملی «کنترل بهداشتی خوراک دام از مراحل تهیه، تولید و توزیع» در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، این دوره آموزشی به مدت 12 ساعت با تدریس «دکتر محمد رضایی» مسئول آموزش و ترویج و کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی به منظور ارتقاء سطح دانش فنی کارشناسان نظارت بر فرآورده های خام دامی شبکه های دامپزشکی شهرستان برگزار شد.

در این دوره به نکاتی چون اهمیت رعایت اصول GMP و نحوه اجرای آن در مراکز تهیه، تولید و توزیع خوراک و فرآورده های خام دامی پرداخته شد.

این دوره آموزشی با بازدید و بازرسی عملی به منظور آشنایی فراگیران با بازرسی و کنترل بهداشتی مراکز تهیه، تولید و توزیع فرآورده های خام دامی و خوراک همراه بود.

 
نظر شما
ادامه