کد خبر: ۲۸۴۵۷
 

جشنواره آشپزی با عنوان طعم شیرین انقلاب، به مناسبت گرامیداشت سی و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، در اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، این جشنوراه با حضور فعال و مشارکت بانوان شاغل و همسران کارکنان این اداره کل و قضاوت خانم مهندس فرزادفر مدیر مجتمع آموزشی و مربی رشته آشپزی و شیرینی پزی، برگزار و نفرات برتر مشخص شدند.

دکتر سید محمدمهدی احمدی مدیرکل دامپزشکی استان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، برگزاری چنین جشنواره ای را به منظور شورآفرینی موثر و ایجاد نشاط در محیط کاری و اجتماع در ایام الله دهه مبارک فجر دانست و بر تداوم این برنامه های ارزشمند در راستای جشن های این ایام تاکید کرد.

در پایان نیز نفرات برتر بدین شرح معرفی شدند:

نفر اول: سرکار خانم هنرمند با ارائه غذای ماهی شکم پر و کسب 65 امتیاز؛

رتبه دوم: خانم ها نائبیان و تقتمش به ترتیب با ارائه ژیگو ماهیچه و قطاب و کسب 60 امتیاز؛

رتبه سوم مشترک: خانم ها فروهر، صدقیانی، نراقی و نوروزیان با کسب 55 امتیاز؛

حسن سلیمی دبیر ستاد گرامیداشت دهه فجر اداره کل دامپزشکی استان نیز با اشاره به استقبال خوب همکاران از این رویداد که دومین جشنواره آشپزی این اداره کل محسوب می شود، خاطرنشان کرد: نخستین جشنواره آشپزی شیرینی انقلاب در اداره کل دامپزشکی، بهمن ماه سال 90 برگزار شده بود.

 
 
نظر شما
ادامه