کد خبر: ۲۴۴۵۰
تعداد نظرات: ۳ نظر

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر صحت و سلامت تولیدات خمیرمرغ، گفت: در خصوص معیارهای میکروبی و شیمیایی بین سازمان دامپزشکی، سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد اختلاف نظر وجود دارد که در آینده نزدیک رفع می‌شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از خبرگزاری خانه ملت، «دکتر مهدی خلج» در خصوص نگرانی های موجود درباره کیفیت خمیرمرغ مصرفی برای تولید سوسیس و کالباس، گفت: در همه دنیا اعم از کشورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی، خمیرمرغ به عنوان محصولی بهداشتی تعریف شده و لذا مصرف می شود؛ در کشور ما نیز خمیر مرغ از مرغ پایان دوره‌، پس از اتمام دوران رشد در کشتارگاه های صنعتی گوشت طیور تحت نظارت کارشناسان بهداشتی سازمان دامپزشکی، استحصال و پس از خارج کردن امعاء و احشای آن، تهیه، تولید و بسته بندی می‌شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با یادآوری اینکه خمیر مرغ برای مصرف انسانی مناسب است، تصریح کرد: ماده اولیه خمیر مرغ از مرغ تخم‌مرغ گذار است؛ این ماده یا به صورت گوشت مرغی به صورت مستقیم در اختیار مردم قرار می‌گیرد و یا به خمیر مرغ تبدیل می‌شود.

وی افزود: در خصوص این فرآورده گوشتی وزارت بهداشت، سازمان ملی استاندارد و سازمان دامپزشکی برای تبدیل به خمیر مرغ به توافق رسیده‌اند، اما در خصوص آیین کار و برخی معیارهای میکروبی و شیمیایی اختلاف نظر وجود دارد که در جلسات آتی مورد نظر قرار خواهد گرفت.

خلج یادآور شد: مصوبات و اقدامات سازمان دامپزشکی بر اساس معیارهای جهانی علمی و مرتبط با آنهاست؛ آنچه اعلام می‌شود دارای پایه اصولی و بهداشتی است، لذا خمیر مرغ بخشی از تولیدات و محصولات طیور است که باید مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی به لحاظ قانونی موظف به تشخیص اصول بهداشتی خمیر مرغ است، گفت: سازمان دامپزشکی به دنبال ایجاد تفاهم و حل مشکلات مردم است؛ در این مدت و تا سر رسید تفاهم نهایی، تولیدات خمیرمرغ برای فرآورده‌هایی چون سوسیس و کالباس استفاده می‌شود و کار متوقف نشده ولی چون حجم تولید بیش از اسکلت مرغ گوشت گیری شده است، لذا خمیرمرغ راه میان بری است که استفاده را تسهیل و تسریع می کند.

وی گفت: افزایش کیفیت و سلامت فراورده های گوشتی حرارتی زیر نظر مسئولیت سازمان غذا و دارو است و سازمان دامپزشکی تنها در ارائه مواد اولیه که ریشه پروتئینی حیوانی دارد موظف به نظارت و بررسی است؛ در واقع با توجه به گزارش سازمان های نظارتی سازمان دامپزشکی، هیچ مشکلی در فرآورده های گوشتی و مرغی وجود ندارد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور، یادآور شد: اینکه گفته می شود از گوشت های فاسد و یا حیوانات غیرمجاز در سوسیس و کالباس استفاده می شود تنها یک بحث انحرافی است، چراکه از گوشت حیواناتی که خارج از اصول علمی و تحت نظارت است استفاده نمی شود.

 

خبر مرتبط:

گوشت استخوان‌گیری شده به روش مکانیکی - دکتر آراسب دباغ‌مقدم (دارای امتیاز بازآموزی)

 

 

برچسب ها: خلج، خمیر مرغ،
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
همکار دامپزشک
|
-
|
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۸
0
0
سلام.چرا آقای دکتر خلج در مورد مخاطرات بهداشتی ناشی از تولید خمیر مرغ از اسکلت مرغ واحد های بسته بندی، ازضایعات مرغ جمع آوری شده در مرغ فروشی ها ،تولید خمیر مرغ در مراکز غیر مجاز و ...توضیح نمی دهند.آیا آنچه در حال حاضر در مورد خمیر مرغ و یا دقیقتر بگوییمخمیر مرغ و اسکلت مرغ سخن به میان می آید،تماما مورد تایید سازمان دامپزشکی و دیگر دستگاههای نظارتی است؟؟!! نقش نمایندگان علوم پزشکی و استاندارد در کارخانجات فرآورده های گوشتی چیست؟؟!
ناشناس
|
-
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۹
0
0
...................... چیزی که بهداشت میگه اینکه کارخانه سوسیس کالباس همون جا در محل کارخانه خودش مرغ را نه نه نه نه نه أشغال مرغ را چرخ کند در کالباس بریزد شما از مفیدیش برای انسان جلوی پزشکان لطفا صحبت نکنید ........................... ،،،،اخه اشغال مرغ یک جای دیگه چرخ بشه کیسه بشه برود به کارخانجات کجاش مفیده .....................................
کارشناس دامپزشکی
|
-
|
۰۰:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۳۰
0
0
متاسفانه همه چی انگونه که دکتر خلج میفرمایند نیست شاید دستورالعمل اینگونه باشد ولی واقعیت چیز دیگری است من تا به حال حداقل در 5 واح تولید خمیر مرغ حضور داشتم و از جمله در یک کارخانه فراورده های گوشتی ولی به هیچ وجه نمیشه و نمیتونیم درست عمل کنیم چون یا حقوق نخواهیم داشت یا اینکه سر قرارداد خداحافظ ... همین و بس تا ماده19 اجرایی نشه وهم شیرین و خیال باطل است نظارت واقعی
نظر شما
ادامه