کد خبر: ۲۲۸۵۴
تعداد نظرات: ۸ نظر

مدیر کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری اعلام کرد: مرغ های پرورشی استان بر اساس آزمایشات صورت گرفته، دارای باقیمانده آنتی بیوتیک نمی باشند و مرغداران زمان پرهیز مصرف آنتی بیویتکی را رعایت می کنند.

«دکتر عبدالمحمد نجاتی» افزود: تعداد 400 نمونه مرغ با آزمایش F.P.T فور - پلیت - تست آزمایش شدند که جواب آزمایشات حاکی از آن است که مرغ های استان دارای باقیمانده آنتی بیوتیکی نمی باشند.

وی اضافه کرد: استفاده از هورمون در مرغ های استان کذب است و علت رشد مرغ ها در دوره 42 روزگی بدلیل تغذیه علمی مناسب و جیره غذایی تنظیم شده و نژاد آن و کنترل بیماری ها است.

دکتر نجاتی به پرورش و عرضه مرغ بدون آنتی بیوتیک نیز در استان اشاره کرد و افزود: این مرغ ها نیز با نظارت کامل اداره کل دامپزشکی استان می باشند که طی سه مرحله آزمایش می شوند و در بسته های مخصوص عرضه می شود.

وی از مرغداران خواست که مرغ های خود را در سن 42 روزگی به کشتارگاه جهت کشتار بفرستند تا وزن آنها از 1800 گرم بیشتر نشود.

دکتر نجاتی گفت پرورش مرغ تا سن 42 روزگی باعث کاهش ضایعات گوشت مثل چربی ها اعم از قابل دید و غیرقابل دید، کاهش ریسک بیماری ها و عدم مصرف آنتی بیوتیک در مرغ ها، بهبود ضریب تبدیل غذایی، و بهبود کیفیت گوشت مرغ می شود.

 

 

انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۴:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
0
0
در استان ما ، عدم استفاده از آنتی بیوتیک ، یک رویا است. حتما استان شما خیلی خیلی پاک هست و در این صورت هیچ غرامتی هم نبایستی از صندوق بیمه به مرغداران پرداخت بشه.
ناشناس
|
-
|
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
0
0
يك ...... ديگه
ناشناس
|
-
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
0
0
در پاراگراف آخر ، مگر چربی غیر قابل دید ، جزو ضایعات گوشت حساب میشه؟ این حرفهای غیر علمی دیگه چیه؟
ناشناس
|
-
|
۰۴:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
0
0
خوب، ....... که این مشکل هم حل شد و جای نگرانی نیست!
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
0
0
قطعا یا دستگاه هاشون خراب بوده یا نمونه برداری درست انجام نشده، یا روش انجام آزمون درست صورت نگرفته است. در یک بررسی توسط بنده و همکاران، حدود دوازده درصد از طیور مصرفی، باقیمانده ی آنتی بیوتیکی داشتند. مطالعات سایر پژوهشگران هم، اعدادی در همین حدود و حتی بالاتر را نشان می دهد. ارجاع می دهم همکاران را به مقاله ی ((باقی مانده ی ضد میکروب ها در مواد غذایی با منشا دامی و اثرات آن در بهداشت عمومی)) که توسط بنده و همکاران در دو شماره از مجله ی نظام دامپزشکی به صورت مقاله ی بازآموزی چاپ شده است. مطالعات انجام شده در ایران، تا زمان نگارش مقاله، در بخش دوم آن آمده است. حتی یک مطالعه هم عدم وجود آنتی بیوتیک یا حتی مقادیر زیر حد مجاز را تایید نکرده است.(آبان و آذر 1390)
دامپزشک
|
-
|
۰۱:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
0
0
با نظر دکتردباغ مقدم موافقم و نتایج تحقیق را معقول نمیدانم
ناشناس
|
-
|
۰۸:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
0
0
ببخشید انقدر بی پرده می حرفم اما دکتر نجاتی شما مردم ............ فرض کردید یا خودتون ......................... !!!!!!!
ناشناس
|
-
|
۰۱:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۱
0
0
دکتر نجاتی خیلی با دل و جرات هستند که این گونه اظهار نظر می کنند.
نظر شما
ادامه