کد خبر: ۲۱۷۶۲

طرح مدیریت جوجه ریزی و ساماندهی تولید به منظور تنظیم و تثبیت مرغ زنده و حمایت از تولید و مصرف برای اولین بار در کشور با تلاش سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و اتحادیه مرغداران استان ارائه و به اجراء گذاشته شده است.

جعغر ستوده مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از تشکیل کمیته قیمت گذاری و تثبیت قیمت مرغ زنده در استان فارس برای اولین بار در کشور خبرداد و گفت: استان فارس با تولید 125 هزار و 400 تن گوشت مرغ آماده طبخ در سال 93، رتبه چهارم در کشور را به خود اختصاص داده است.

وی به بهره برداری رسیدن تعداد 107 واحد مرغ گوشتی به ظرفیت 3 میلیون و 350 هزار (3350000) قطعه جوجه ریزی در هر دوره در استان فارس اشاره کرد و افزود: تولید 42100 تن تخم مرغ خوراکی و به بهره برداری رسیدن 4 واحد جدید مرغ تخمگذاری به ظرفیت 330 هزار (330000) قطعه با 35 نفر اشتغال زائی دائم و مستقیم از توفیقات حاصل شده در سال گذشته است.

ستوده تصریح کرد: بزرگ ترین طرح پرورش شتر مرغ در جنوب کشور در شهرستان شیراز با ظرفیت 450 قطعه مولد و 6000 قطعه شتر مرغ گوشتی به بهره برداری رسیده است.

مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم معاونت تولیدات دامی جهاد کشاورزی فارس خاطر نشان کرد: تعداد کلنی ها زنبور عسل استان فارس در سال 93 با رشد 10 درصدی به 586 هزار(586000) کلنی با میزان تولید 5000 تن رسیده است.

وی از اجرای عملیات نسل بیست و دوم مرغ بومی خبرداد و افزود: تولید 10000 قطعه جوجه یکروزه مادرطی پنچ هفته جهت تشکیل گله اصلاح نژادی همراه با ثبت مشخصات و آمار برداری ازدیگر اقدامات انجام شده درسال گشته بوده است

ستوده با اشاره به صدور 350 دفتر چه زنبورداری جدید و ایجاد 350نفر اشتغال دائم مستقیم زنبورداری گفت: استان فارس در زمینه فعالیت در زنبورداری از نظر تعداد افرادشاغل به زنبورداری رتبه سوم، تعداد کلنی زنبور عسل رتبه چهارم تولید عسل رتبه پنجم کشوری داراست.

مدیرطیور، زنبور عسل و کرم ابریشم معاونت تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه تولید 550 تن گوشت سایر ماکیان در سال 93 شامل شتر مرغ، بوقلمون،بلدرچین، کبک است، اظهار داشت: استفاده از تکنولوژی های نوین در سالن های پرورش مرغ گوشتی بهره برداران در استان فارس باعث بهبود ضریب تبدیل دان به گوشت از 2 به 1.9 گردیده است.

 

 

نظر شما
ادامه