کد خبر: ۲۱۳۰۰

سومین همایش ملی پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند با شعار ارتقای آگاهی عمومی، توسط انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران و با حمایت سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان دامپزشکی کشور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری آریا، این همایش که طی روزهای 7، 8 و 9 مهر 1394 در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برپا خواهد شد، در زمینه ارتقای آگاهی عمومی نسبت به مصرف پروبیوتیک‌ها گام برمی‌دارد و گسترش استفاده از پروبیوتیک‌ها می‌تواند سلامت جامعه را در پی داشته باشد.

این همایش با در نظر گرفتن راهکارهای لازم در زمینه افزایش آگاهی‌های عمومی و اطلاع‌رسانی دقیق و هدفمند، اهداف زیر را مد نظر قرار داده است:

• ایجاد بستر تعامل بین محققان، اساتید و صاحبان صنایع غذایی و متولیان سلامت
• برنامه‌ریزی و تبیین نقشه راه توسعه دانش‌بنیان صنعت محصولات فراسودمند
• تعیین دورنما و افق پیش‌رو
• ارتقای فرهنگ عمومی و ایجاد ارتباط با مردم به منظور افزایش آگاهی عمومی در حوزه محصولات فراسودمند

همچنین، این همایش در جهت گسترش بهره‌گیری از پروبیوتیک‌ها مسایل علمی مختلفی را مد نظر قرار داده است که عمده محورهای این مسایل به شرح زیر است:

• تکنولوژی تولید پروبیوتیک و محصولات نوین فراسودمند
• نوآوری در جداسازی، تعیین ویژگی و شناسایی پروبیوتیک‌ها
• ارزیابی و ایمنی پروبیوتیک‌ها و محصولات فراسودمند: قوانین و مقررات
• کاربرد پروبیوتیک‌ها در صنعت دام، طیور و آبزیان
• فرآورده‌های تخمیری، بومی: منابع بالقوه سویه‌های پروبیوتیک
• پروبیوتیک و محصولات فراسودمند: حفظ و ارتقای سلامت جامعه
• پروبیوتیک و محصولات فراسودمند: چشم‌انداز، فرصت‌ها و چالش‌ها
• راهکارهای مؤثر در فرهنگ‌سازی مصرف پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
• اقتصاد و بازاریابی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند

 

نظر شما
ادامه