کد خبر: ۲۰۶۳۶

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان SOP های تهیه شده مربوط به آنالیز مواد غذایی، آنالیز عسل شامل 9 مورد، خوراک دام وطیور 12 مورد می باشد.

دکتر فاطمه ایمانی تبار رئیس آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان در گفت گو با روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان اعلام کرد که SOP ها تهیه شده مربوط به عسل شامل نه آیتم می باشد که اندازه گیری رطوبت ، اندازه گیری درصد قند و آزمون تعیین نسبت قند به فرکتوز، تعیین PH ، تعیین اسیدیته آزاد، تعیین فعالیت دیاستازی ، تعیین مقدار خاکستر، هدایت الکتریکی، اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفوران در عسل می باشد.
این
SOP ها با استفاده از رفرانس استاندارد ملی ایران به شماره های 92 ، 13059 ، 1-11141 ، 2-11141 و 12187 تهیه و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

SOP های خوراک دام و طیور به تفکیک شامل 12 آیتم می باشد که اندازه گیری پروتئین به دو روش کجلدال و بوشی، اندازه گیری خاکستر و خاکستر نا محلول در اسید، اندازه گیری کلسیم و فسفر، آزمایش TVBN، اندازه گیری فیبر، تعیین مقدار رطوبت، اندازه گیری چربی، آزمون اوره و ازت آمونیاک، آزمایش زردی لاشه و تعیین عدد پراکسید در روغن ها و چربی ها می باشد.

این SOP ها با استفاده از رفرانس استاندارد ملی ایران به شماره های 3774 ، 2595 ، 2513 ، 11485 ، 438 ، 513 تهیه گردیده است.

فایل این SOP ها را می توانید از لینک زیر دریافت نمایید.

فایل های مربوطه :
doan.rar2.7 MB

 

 

نظر شما
ادامه