کد خبر: ۱۹۶۲۴

مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور، از برگزاری نخستین دوره آموزشی مسوولان فنی – بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر عباسی هدف از برگزاری نخستین دوره آموزشی مسوولان فنی – بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ را اقدام در راستای اجرای هر چه بهتر دستورالعمل های بهداشتی و همچنین افزایش مهارت های مسوولان فنی – بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ تجاری و مراکز پاستوریزه تخم مرغ ذکر کرد.

وی ارایه محصولات بهداشتی برای عرضه به مصرف کنندگان با لحاظ کردن ضوابط و مقررات بهداشتی در زنجیره تولید، حمل و نقل، نگهداری، بسته بندی و صادرات تخم مرغ را از مهمترین اهداف برگزاری این دوره آموزشی عنوان کرد.

مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: دوره آموزشی مسوولان فنی – بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ با حضور مسوولان فنی – بهداشتی استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، قم، تهران، البرز، مرکزی و سمنان، در محل اداره کل دامپزشکی استان تهران برگزار شد.


دکتر عباسی اظهار امیدواری کرد با همکاری سه جانبه تولیدکننده، مسوولان بهداشتی و سازمان دامپزشکی، روند رو به رشد مصرف تخم مرغ بهداشتی در قالب بسته بندی های بهداشتی و قابل ردیابی و همچنین استفاده از تخم مرغ پاستوریزه در صنایع جانبی غذایی ادامه یابد.

 

 

نظر شما
ادامه