دکتر حزبئی، مدیر کل دامپزشکی استان تهران در گفتگو با واحد مرکزی خبر اظهار داشت: در راستای اجرای این طرح مراکز توزیع مواد غذایی، رستوران ها و مراکز طبخ شهر تهران مورد نظارت و بازرسی قرارمی گیرند.
وی با بیان این مطلب که بیش از 25 درصد تولید فراورده های خام دامی کشور در استان تهران مصرف می شود، خاطرنشان ساخت: این میزان مصرف، وظایف این اداره کل را در این مهم پیش از پیش پر رنگ تر می سازد.
وی افزود: با واحدهای متخلف برحسب نوع تخلف بهداشتی تذکر و اخطار و در صورتی که تخلف جدی و تهدید علیه امنیت بهداشتی باشد، نسبت به پلمپ واحدهای خاطی اقدام خواهد شد.
وی افزود: در سال جاری 75 واحد متخلف در سطح استان تهران با حکم مراجع قضایی پلمپ شده اند و به بعضی از واحدها اخطار کتبی داده شده است.
وی در پایان خاطر نشان ساخت: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه دامپزشکی مراتب را با اداره کل دامپزشکی استان تهران و یا با ادارات دامپزشکی شهرستان محل سکونت در میان بگذارند تا با واحدهای متخلف طبق مقررات سازمان دامپزشکی برخورد لازم صورت پذیرد.