کد خبر: ۱۹۳۱۵

مطالعات محققان دانشگاه ملی سئول نشان می دهد که قوطی های فلزی و پلاستیکی کنسرو دارای ترکیبات شیمیایی هستند که باعث افزایش فشار خون می شود.

به گزارش زیست آنلاین به نقل از ایرنا از ساینس، این ترکیب مصنوعی کربنی، بیسفنال ای (Bisphenol A) یا به طور خلاصه BPA نام دارد که یک ماده جامد بی رنگ محلول در حلال های آلی است.

این ماده شیمیایی معمولا به عنوان پوشش داخلی قوطی های فلزی و پلاستیکی کنسرو و قوطی نوشابه های گازدار استفاده می شود.

تحقیقات نشان می دهد که این ترکیب باعث افزایش فشار خون و افزایش ضربان قلب می شود.

آزمایش ادرار داوطلبان این تحقیق نشان می دهد که میزان BPA مشاهده شده در ادرار افرادی که از سوپ کنسروی استفاده کردند، 1000 درصد بیشتر از افرادی بود که سوپ تازه خورده بودند.

پزشکان به افرادی که سابقه بیماری قلبی دارند توصیه می کنند که از مصرف مواد غذایی نگهداری شده در قوطی های فلزی و پلاستیکی اجتناب کنند.

ترکیبات BPA علاوه بر قوطی های فلزی و پلاستیکی، در ظروف غذا، لوح فشرده و برخی از مواد پرکردن دندان یافت می شود.

این گزارش نشان می دهد که 95 درصد از قوطی های پلاستیکی و فلزی استفاده شده در آمریکا، حاوی این ماده شیمیایی هستند.

نتایج این تحقیقات در نشریه Hypertension منتشر شده است.

 

نظر شما
ادامه