کد خبر: ۱۴۹۳۱
Food Choice

حکیم مهر: دانلود رایگان کتاب The Psychology of Food Choice. 2006 با لینک مستقیم

410 صفحه

حجم فایل: 1/2 مگابایت

 

کتاب روانشناسی انتخاب غذایی (The Psychology of Food Choice) توسط گروهی از نویسندگان دانشگاههای علوم پزشکی ساوتامتون و ریدینگ انگلستان، واجنینجن هلند، تافتز آمریکا و انستیتو فناوری دوبلین ایرلند تدوین شده است و توسط ریچارد شپرد و مونیکه راتز از دپارتمان روانشناسی دانشگاه سورِی انگلستان ویرایش شده است. این کتاب شامل ۴ بخش است که عبارتند از:

بخش اول- الگوهای انتخاب غذایی

بخش دوم- تاثیرات روانشناختی و آموزشی بر انتخاب غذایی

بخش سوم- تاثیرات اجتماعی بر انتخاب غذایی

بخش چهارم- انتخابهای غذایی در دوره زندگی

 

لینک دانلود

 

نظر شما
ادامه