حکیم مهر: دانلود رایگان کتاب The Psychology of Food Choice. 2006 با لینک مستقیم
410 صفحه
حجم فایل: 1/2 مگابایت
کتاب روانشناسی انتخاب غذایی (The Psychology of Food Choice) توسط گروهی از نویسندگان دانشگاههای علوم پزشکی ساوتامتون و ریدینگ انگلستان، واجنینجن هلند، تافتز آمریکا و انستیتو فناوری دوبلین ایرلند تدوین شده است و توسط ریچارد شپرد و مونیکه راتز از دپارتمان روانشناسی دانشگاه سورِی انگلستان ویرایش شده است. این کتاب شامل ۴ بخش است که عبارتند از:
بخش اول- الگوهای انتخاب غذایی
بخش دوم- تاثیرات روانشناختی و آموزشی بر انتخاب غذایی
بخش سوم- تاثیرات اجتماعی بر انتخاب غذایی
بخش چهارم- انتخابهای غذایی در دوره زندگی