کد خبر: ۱۳۲۲۲
حکیم مهر - عصر سفارش گوشت‌ها بدون کشتن هیچ نوع حیوانی در راه است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، تابستان سال جاری میلادی دکتر مارک پست و تیم تحقیقاتی‌اش از دانشگاه ماستریچت در نظر دارند برگر معروفی را که از سلول‌های گوشت گاو در آزمایشگاهی تولید کرده‌اند، سرو می‌کنند.

گوشت آزمایشگاهی چندین سال است که تحت تولید و توسعه بوده و این پروژه تاکنون هزینه زیادی را در بر داشته است.

در فرایند تولید این گوشت‌ها، سلول‌ها از حیوانات زنده استخراج و توسط گلوکز و آمینو اسید در آزمایشگاه پرورش داده می‌شوند.

هزاران رشته برای تولید گوشت قابل‌کاربرد در برگر با یکدیگر تحت فشار قرار می‌گیرند.

«ایشا داتا» از سازمان جایگزین‌هایی برای گوشت به نام «نیو هاوست»، آینده‌ای را تجسم می‌کند که در آن شیوه‌های پرورش‌ گوشت آزمایشگاهی بسیار پیشرفته شده‌اند به طوری که افراد در رستوران یا منزل قادر به تولید آن‌ها خواهند بود.

 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه