کد خبر: ۱۰۳۰۴

حکیم مهر - رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان زرند از اجرای طرح لیبل‌گذاری گوشت قرمز در کشتارگاه دام این شهرستان خبر داد.
محمد جانباز اظهار داشت: طرح لیبل‌گذاری گوشت قرمز استحصالی در کشتارگاه دام با پیگیری‌های شبکه دامپزشکی و همکاری شهرداری زرند اجرا شد.

وی افزود: با توجه به نقش مهم و مؤثر کشتارگاه‌ها در تولید گوشت بهداشتی و سالم و همچنین اهمیت انجام نظارت‌های دقیق و کنترل لاشه‌های تولیدی و امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف احتمالی در واحدهای عرضه سطح شهر این طرح با همکاری شهرداری به اجرا گذاشته شده است.

جانباز با اشاره به اینکه انتقال بعضی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به علت ورود گوشت آلوده و غیر بهداشتی به چرخه مصرف است، تصریح کرد: یکی از مؤثرترین راه‌ها در تسهیل کنترل این امر لیبل‌گذاری لاشه‌های استحصالی است.

وی عنوان کرد: لیبل به عنوان شناسنامه گوشت است که شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضا، بارکد و شرایط نگهداری و ... می‌شود.

جانباز از همکاری شهرداری زرند با شبکه دامپزشکی در زمینه اجرای این طرح تشکر کرد و اذعان داشت: دامپزشکی برای ارتقای سطح بهداشت عمومی جامعه از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند و تلاش می‌کند تا با ایده‌های نوین هر روز بهتر از گذشته باشد.

 

 

نظر شما
ادامه